Neler Yeni

Hangi Hayvana Bakabilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, Ailem kesinlikle kedi, köpek istemiyor. Kuş desek artık sıktı. Çok fazla muhabbet kuşum oldu. Hangi hayvana bakabilirim sizce? Su kaplumbağası veya küçük civciv düşünmüştüm

kamyoncu36

80+ Bronze
Güvercin. Diğerleri zor

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
kertenkele olabilir. civcivi yetiştirmek yerine birsürü tavuk edinip yumurta sat.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amacım yetiştirmek değil, hayvan bakmaktan zevk alıyorum eğleniyorum. Tavşan çok fazla pisletmezmi ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
dom sathanas
Bence en iyi alternatif papağanlar. Hem diğerleri gibi pis değil bir de üstüne konuşabiliyor daha ne olsun yauw.

Avolay

80+ Gold
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, Ailem kesinlikle kedi, köpek istemiyor. Kuş desek artık sıktı. Çok fazla muhabbet kuşum oldu. Hangi hayvana bakabilirim sizce? Su kaplumbağası veya küçük civciv düşünmüştüm
Hollanda Lopu

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
tavşan olabilir çok tatlılar arkadaşım 2 tane besledi ama bütün mobilyaları kemiriyorlar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tavşan bence.
Ama çok fazla dışkılar iyi tarafı ise dışkısı çok kolay temizlenebiliyor bildiğin katı ve top şeklinde .
Temizlemesini yapın yoksa kokar ve ayrıca çiş eğitimine alıştırın.
İnce kablolardan uzak tutun çok hızlı ortadan kaybolur ve aşındırır.
Hızlı büyür.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Papağan olabilir.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
O muhbbet kuşlarına ne oldu ve kaç taneydi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom