Hangi internet firmasını tercih etmeli

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Merhaba üniversite için altyapı sorguladığımda 100mbit sınır gözüküyor türknet netspeed falan hepsi var sizce hangisini seçmek en iyisi olur 10 ay kalıcaz evde

Aynı durumdayım. Ev hazır internet bağlatmak kaldı tek. Kusura bakmazsan konunu kullanıyorum :ROFLMAO:

TürkNet daha iyi olur 100TL ile altyapınızın desteklediği en yüksek hızı alırsınız.

türknet öneririm. kullanmayacağınız 2 ayda da dondurursunuz. eğer gerçekten türknet kullanacaksanız 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanım için arkadaş kodu da verebilirim.

Netspeed al kendim kullanıyorum memnunum

Turknet kullanıyorum 75 lik paket 100 tl daha problem yaşamadım

Netspeed Öneririm Fakat 2 Firma İle de konuş Bence Ona Göre Karar ver. Türknet'te Taahhüt sorunu yok fakat 1 ay öncesine bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinde sorun hala devam ediyormuş fakat fiyat olarak evet ucuz.

100mpbs altyapın varsa Turknet öneririm 100tl ye 100mpbs

TürkNet daha iyi olur 100TL ile altyapınızın desteklediği en yüksek hızı alırsınız.
Bağlatma ücreti yok ve kullandığın sürece modem bizden diyo kendi modemi nasıl yeter mi hız sabit mi oyun oynarken indirme yaparken vs sıkıntı yaratır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeed Öneririm Fakat 2 Firma İle de konuş Bence Ona Göre Karar ver. Türknet'te Taahhüt sorunu yok fakat 1 ay öncesine bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinde sorun hala devam ediyormuş fakat fiyat olarak evet ucuz.
Netspeed de modem ve kurulum kısmı nasıl bi önceki mesajdaki gibi sorularımı cevaplayabilir misin

Bağlatma ücreti yok ve kullandığın sürece modem bizden diyo kendi modemi nasıl yeter mi hız sabit mi oyun oynarken indirme yaparken vs sıkıntı yaratır mı

Netspeed de modem ve kurulum kısmı nasıl bi önceki mesajdaki gibi sorularımı cevaplayabilir misin
netspeed'te de aylık ücret ödüyorsunuz türk telekom'daki gibi sanırsam. (2 yıl modem parası daha sonrasında modem sizin oluyor) bildiğim kadarıyla söylüyorum. kurulum kısmını gine türk telekom personelleri yönlendiriyordur.

Verdikleri modem yeter tabii ki de 100mps diyorsunuz hocam çok hızlı 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,632
Üyeler
185,780
Son üye
efe32
Geri