Neler Yeni

HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISI KULLANMALIYIM.

GoodGery

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Binaya fiber alt yapı çekildi. 100 mbps kadar internet alabiliyorum. Türk telekom ücretleri yüksek geldi. Hizmet ve fiyat olarak hangi iss daha iyidir. Türknet ve millenicom düşünüyorum, daha farklı ıss kullanıp memnun olan deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Binaya fiber alt yapı çekildi. 100 mbps kadar internet alabiliyorum. Türk telekom ücretleri yüksek geldi. Hizmet ve fiyat olarak hangi iss daha iyidir. Türknet ve millenicom düşünüyorum, daha farklı ıss kullanıp memnun olan deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
gıbırnet veya türknet

türknete başvuru yaptım bende yeni
Post automatically merged:

netspeed ve millenicom asla düşünme bile

ben comnet kullanıyorum 100mbps 220tl aylık aylık 3 aylık 6 aylık veya yıllık alırısın ona göre fiyat veriryorlar iuan için bir sorunlar karşılaşmadım

Türk telekom 100 MBPS'ye 200 - 300 lira fiyat veriyorsa al onu geç.
Türk telekom 50'lik pakette valorant - tr sunucusunda sabit 7 - 8 ping alıyordum. Şuan vodafone 100'lük paket kullanıyorum. Ping 10 - 20. Diğer oyunlarda ttnet'den daha kötü ping. Fakat verdiği hızın tamamını alıyorum.

turkcell süperonline tv+ lı paket kullanıyorum memnunum

Bence de, sonuçta sorun oldu mu sorunu çözecek Telekom. Fazla vermeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,603
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri