Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcıyı kullanmalıyım

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit efe
SELAM arkadaşlar uzun bir süredir Vodafone net kullanıyorum ama memnun değilim başka bir operatöre geçmek istiyorum her operatörün fiyatlarına baktım çoğu birbirine yakın Süperonline veya türknet veya sizin bildiğiniz daha başka operatör fiyat konusunda çoğu aynı zaten ama verdikleri hizmetler konusunda ne kadar gerçekler sıkıntı yaşamak istemiyorum sizin önerebileceğiniz kaliteli hizmet veren bir sıkıntı olduğunda çözen para tuzağı olmayan bir firma var mıdır

3 büyük operatörü önermiyorum onu baştan söyleyeyim. Türk Telekom paketine göre pahalı, Vodofone interneti çok kötü, Turkcell gereksiz pahalı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,036
İsim
Emre siyah
Turknete geçebilirsiniz 500 lira fiyat için sundukları hizmet gayet iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kenan
Bence millenicom netspped turknet kablonet gibi firmaları seç diğerleri yaramaz.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Hepsi aynı; Tt altyapıdan hizmet veren firma seçecekseniz, riziko hepsinde var.
Altyapınız sağlamsa sorun yaşama ihtimali düşük; sıkıntılı ise yüksek.
Herhangi bir arıza durumunda ; sorunu altyapı sağlayıcınız Tt çözecek. Çözüm süreside Tt'e bağlı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Onur KAYA
SELAM arkadaşlar uzun bir süredir Vodafone net kullanıyorum ama memnun değilim başka bir operatöre geçmek istiyorum her operatörün fiyatlarına baktım çoğu birbirine yakın Süperonline veya türknet veya sizin bildiğiniz daha başka operatör fiyat konusunda çoğu aynı zaten ama verdikleri hizmetler konusunda ne kadar gerçekler sıkıntı yaşamak istemiyorum sizin önerebileceğiniz kaliteli hizmet veren bir sıkıntı olduğunda çözen para tuzağı olmayan bir firma var mıdır
TT altyapısı ile 100 Mbps 299 TL'ye veriyoruz fiber ise 75 TL modem kirası da var daha uygunu yok gibi şu anda ama gıbır ve Netspeed'e de bakabilirsin.

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence millenicom netspped turknet kablonet gibi firmaları seç diğerleri yaramaz.
Millenicom da düşündüm uygun fiyatı cezbetti ama müşteri hizmetleri konusundan muzdarip olan çok bilemiyorum

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
PichHasso
gıbırnet kullan kaliteli

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknete geçebilirsiniz 500 lira fiyat için sundukları hizmet gayet iyi
1 numaram o ama ucuza mesela gıbırnet ve millenicom VDSL altyapı ile ucuza hizmet sağlıyor ama işte kalite önemli çok arada kalıyorum ya istediğim sonucu alamazsam diye

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,036
İsim
Emre siyah
1 numaram o ama ucuza mesela gıbırnet ve millenicom VDSL altyapı ile ucuza hizmet sağlıyor ama işte kalite önemli çok arada kalıyorum ya istediğim sonucu alamazsam diye
stabilite arıyorsanız Türktelekom,Turknet bu ikisinden şaşmayın millenicomda bunlara yakın bir firma ama yeni zam yaptılar diye biliyorum

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
ahmet
stabilite arıyorsanız Türktelekom,Turknet bu ikisinden şaşmayın millenicomda bunlara yakın bir firma ama yeni zam yaptılar diye biliyorum
harbimi la ne kadar oldu hayda daha 3 ay oldu geçeli

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,036
İsim
Emre siyah
harbimi la ne kadar oldu hayda daha 3 ay oldu geçeli
1745183015870.png

şöyle yazıyo

Top Bottom