RevDeisDou
80+ Titanium
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 45,582
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
Taahütsüz internetleri dene. Türknete geç memnun kalmazsan netspeed veya millenicoma. Kablonet altyapın varsa taahütü düşünmeden Kablonete geç.
Altyapın kaç mbs destekliyor? Ve kac mbs upload alıyorsun?Şahsen Türknet kullanıyorum ve mutluyum
Normalde altyapım 75 mbs destekliyor fakat modemden dolayı adsl alıyorum. 18 mbs 1 upload alıyorum şuanda.Altyapın kaç mbs destekliyor? Ve kac mbs upload alıyorsun?
Kardeşim bana sorarsan ilk önce bağlatmadan telefon veya herhangi bir cihazdan internet altyapı yorgulama sitelerine gir adresini doldur evinin bulundugu yerde alabileceğin max mbps yi öğren yoksaki evinde 50mbps alıosundur max sen gider aa çok hızlı falan diye 100mbps alırsın yazık olur parana önerim ilk altyapının hızını öğren daha sonra altyapına uygun internet paketi seç. Seçimini lütfen ttnetten yana yapma ben pişman oldum yazık olur süperonline vardı 4ay önceye kadarda iyiydi ama cok pahalıydı 140tlyi bile gördük öyle diyim daha sonra türknet e gectik sabit 75tl ödüyorum alabilecegim max mbps yi alıyorum mutluyumda.İnternetimi değiştirmek istiyorum, şuanda Türktelekom kullanıyorum faturası fazla gelmeye başladı. Bana yardımcı olabilirmisiniz net'lerle ilgili hiçbir fikrim yok altyapım varmı yokmu bilmiyorum bana önerebileceğiniz bi internet varmı 100tl ve altı fiatlı. (net önerenler; indirme, yükleme, ping ve fiyatını yazarmısınız)