Neler Yeni

Yardım Hangi interneti almalıyım

RevDeisDou

80+ Titanium
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
44,370
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,177
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Taahütsüz internetleri dene. Türknete geç memnun kalmazsan netspeed veya millenicoma. Kablonet altyapın varsa taahütü düşünmeden Kablonete geç.
 

McCloud

80+
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
17
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Akyüz
İnternetimi değiştirmek istiyorum, şuanda Türktelekom kullanıyorum faturası fazla gelmeye başladı. Bana yardımcı olabilirmisiniz net'lerle ilgili hiçbir fikrim yok altyapım varmı yokmu bilmiyorum bana önerebileceğiniz bi internet varmı 100tl ve altı fiatlı. (net önerenler; indirme, yükleme, ping ve fiyatını yazarmısınız)
Kardeşim bana sorarsan ilk önce bağlatmadan telefon veya herhangi bir cihazdan internet altyapı yorgulama sitelerine gir adresini doldur evinin bulundugu yerde alabileceğin max mbps yi öğren yoksaki evinde 50mbps alıosundur max sen gider aa çok hızlı falan diye 100mbps alırsın yazık olur parana önerim ilk altyapının hızını öğren daha sonra altyapına uygun internet paketi seç. Seçimini lütfen ttnetten yana yapma ben pişman oldum yazık olur süperonline vardı 4ay önceye kadarda iyiydi ama cok pahalıydı 140tlyi bile gördük öyle diyim daha sonra türknet e gectik sabit 75tl ödüyorum alabilecegim max mbps yi alıyorum mutluyumda.
 

Z!NK

80+
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Adil Kulalı
Facebook
supmassing
Merhabalar , oturduğun bölgede hangi internet sağlayıcıları var ve alt yapı (evinizi) destekliyor mu ? @ErayCan ona göre yardımcı olmak isterim .. şimdiden teşekkürler..
 
Son düzenleme:
Top Bottom