11 al geçİphone 13 istiyorum ama 12 ile çok bir farkı yok sadece 12 yi bataryasından dolayı 13 e geçicem çinkü aktif kullanıyorum oyunda oynuyorum telefonda. Hangisini almalıyım değer mi 13
11 niye aliyor. Adam 12 ve 13 soruyor. Ayrica bu devirde kim 11 alir ?11 al geç
bu devirde derken adama x önermiyorum :Hocam bende iPhone 13 pro max var ve eski iphone 12 pro max bakarak baya fark var. Imkan varsa 13 al.
gidip version 12 almak o fiyata olmaz. Arada bir year üzerinde bu iphone 12 telefon
Post automatically merged:
11 niye aliyor. Adam 12 ve 13 soruyor. Ayrica bu devirde kim 11 alir ?
13 pro max iphone almanızı tavsiye ederim.İphone 13 istiyorum ama 12 ile çok bir farkı yok sadece 12 yi bataryasından dolayı 13 e geçicem çinkü aktif kullanıyorum oyunda oynuyorum telefonda. Hangisini almalıyım değer mi 13
Alabiliyorsan tabii ki en yeni çıkanı, yani iPhone 13’ü al.İphone 13 istiyorum ama 12 ile çok bir farkı yok sadece 12 yi bataryasından dolayı 13 e geçicem çinkü aktif kullanıyorum oyunda oynuyorum telefonda. Hangisini almalıyım değer mi 13
Ama 11 öneriyorsun. Resmen 2.5 year tel.bu devirde derken adama x önermiyorum :??
En iyisi o zaten. Baya iyi ve kaliteli.13 pro max iphone almanızı tavsiye ederim.
2,5 year diyor ya ASIMDASIDMASSADAma 11 öneriyorsun. Resmen 2.5 year tel.
Post automatically merged:
En iyisi o zaten. Baya iyi ve kaliteli.
Ekran teknolojisi, çözünürlük, işlemci, kamera, ekstradan en az 1-2 sene güncelleme desteği.11 ile 12-13 arasında ?
2,5 year diyor ya ASIMDASIDMASSAD
alan arkadaşın kullanacağı ekstra özellik ne var 11 ile 12-13 arasında ?
Hocam en başta belki adam LCD ekranı sevmiyordur ? Mesela ben 11'i sattım LCD den OLED'e geçmek anlatılmaz.2,5 year diyor ya ASIMDASIDMASSAD
alan arkadaşın kullanacağı ekstra özellik ne var 11 ile 12-13 arasında ?
Arada uçurum oluştur maalesef piyasadaki sorunlardan stabillik performans vs. açısından 13 öneririm bütçeniz varsa pro modeller de bakabilirsiniz. Aynısı vs. diyebilirler fakat işlemciden ötürü batarya performans farkları var.İphone 13 istiyorum ama 12 ile çok bir farkı yok sadece 12 yi bataryasından dolayı 13 e geçicem çinkü aktif kullanıyorum oyunda oynuyorum telefonda. Hangisini almalıyım değer mi 13
Aynen öyle. Bu en önemli noktalardan birisi. Oled ekran.Hocam en başta belki adam LCD ekranı sevmiyordur ? Mesela ben 11'i sattım LCD den OLED'e geçmek anlatılmaz.