Hangi iphone alınır??

Maizen

80+
Reaksiyon skoru
24
İphone 13 istiyorum ama 12 ile çok bir farkı yok sadece 12 yi bataryasından dolayı 13 e geçicem çinkü aktif kullanıyorum oyunda oynuyorum telefonda. Hangisini almalıyım değer mi 13

İphone 13 istiyorum ama 12 ile çok bir farkı yok sadece 12 yi bataryasından dolayı 13 e geçicem çinkü aktif kullanıyorum oyunda oynuyorum telefonda. Hangisini almalıyım değer mi 13
11 al geç

iPhone 12 kullandım bataryası neyine yetmiyor ki çok güzel telefon 13 e geçmek sadece maddi zarar olur yani yok efendim sinematik mod varmış vs vs geç onları bence alma

Hocam bende iPhone 13 pro max var ve eski iphone 12 pro max bakarak baya fark var. Imkan varsa 13 al.
gidip version 12 almak o fiyata olmaz. Arada bir year üzerinde bu iphone 12 telefon
Post automatically merged:

11 niye aliyor. Adam 12 ve 13 soruyor. Ayrica bu devirde kim 11 alir ?

Hocam bende iPhone 13 pro max var ve eski iphone 12 pro max bakarak baya fark var. Imkan varsa 13 al.
gidip version 12 almak o fiyata olmaz. Arada bir year üzerinde bu iphone 12 telefon

11 niye aliyor. Adam 12 ve 13 soruyor. Ayrica bu devirde kim 11 alir ?
bu devirde derken adama x önermiyorum ::D ??

13 pro max iphone almanızı tavsiye ederim.

Alabiliyorsan tabii ki en yeni çıkanı, yani iPhone 13’ü al.
Fiyatlarını da belirtmen gerek.
Örneğin iPhone 12 10.000 TL, iPhone 13 15.000 TL’yse o farka değmez 12 al deriz.

Ama 11 öneriyorsun. Resmen 2.5 year tel.

En iyisi o zaten. Baya iyi ve kaliteli.
2,5 year diyor ya ASIMDASIDMASSAD
alan arkadaşın kullanacağı ekstra özellik ne var 11 ile 12-13 arasında ?

😂😂sen bu iphone 11 devam et. Milli iphone 11 veya s2h anakart gibi. La adam göz göre diyor iphone 12 veya 13. niye daha daha alt seviye iniyorsunuz

Hocam en başta belki adam LCD ekranı sevmiyordur ? Mesela ben 11'i sattım LCD den OLED'e geçmek anlatılmaz.

Arada uçurum oluştur maalesef piyasadaki sorunlardan stabillik performans vs. açısından 13 öneririm bütçeniz varsa pro modeller de bakabilirsiniz. Aynısı vs. diyebilirler fakat işlemciden ötürü batarya performans farkları var.

Hocam en başta belki adam LCD ekranı sevmiyordur ? Mesela ben 11'i sattım LCD den OLED'e geçmek anlatılmaz.
Aynen öyle. Bu en önemli noktalardan birisi. Oled ekran.

iPhone 13 al ve keyfine bak. Eski tele gitme. O kadar para veriyorsun ve 2000 veya 5000 tl lafi olmaz. Dünyaya bi kere geliyorsun. Seneyede iPhone 14 alirisin. Ben her sene birtane iphone aliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,402
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri