Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

xs, xs max al o zaman hem fakirim diyorsun hem 13 ten aşağısına bakmıyorsun.
Seni zorlayacak belli.
kanka altını bozsam bi de dolalrı bozsam şu an elime 40k geçiyor yani haftalık harçlık alıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seneye yazın satarım zaten

aldıgım fiyattan pahalıya satıcagımı dusunuyorum

kanka altını bozsam bi de dolalrı bozsam şu an elime 40k geçiyor yani haftalık harçlık alıyorum zaten

aldığın fiyattan pahalıya satamazsın seneye yazın.
haftalık ne kadar para alıyorsun ?
sabit bi gelirin yok altın dolar bozmanın özellikle altın bozmanın bi anlamı yok iphone için.

hocam seneye yazın satacağınız telefonu niye alıyorsunuz ki direk zarar. ki telefon da öyle ucuz falan değil ha iphone. elinizde altın var ise al sat bile inanılmaz zarar ettiriyor.
az bekletin. eğer iphone aşkı çok yanıp tutuştuysa gidin bi iphone 5c falan çözün.

hocam seneye yazın satacağınız telefonu niye alıyorsunuz ki direk zarar. ki telefon da öyle ucuz falan değil ha iphone. elinizde altın var ise al sat bile inanılmaz zarar ettiriyor.
az bekletin. eğer iphone aşkı çok yanıp tutuştuysa gidin bi iphone 5c falan çözün.
7 plus çözsün en kötü hala gideri var 7-8 plus,X,Xs kullanan çok tanıdığım var hala.

ben konuya yazanların anlama yetisinden şüphe etmeye başladım

tavsiye falan vermeyin tesekkurler kitleyin konuyu da

7 plus çözsün en kötü hala gideri var 7-8 plus,X,Xs kullanan çok tanıdığım var hala.
yok hocam illa telefon alacaksa gitsin bütçesine bir iphone alsın. iphone 7-8 falan çok eski telefonlar bence gerek yok. ama pahalıya satarım düşüncesi falan var ise saçmalık yani.

yok hocam illa telefon alacaksa gitsin bütçesine bir iphone alsın. iphone 7-8 falan çok eski telefonlar bence gerek yok. ama pahalıya satarım düşüncesi falan var ise saçmalık yani.
yada gidip yurtdışı alsın.

Konuyu biraz okudum da telefon önerisi istemişsin laf anlamaz ufaklıklar hayat tavsiyesi vermiş :D
İkinci elden temiz 15 bulursun 43-45 civarına.
Hiç kafa yormayayım dersen sıfır 13 al geç.

Geri