Bide o dışarda kapalı kutu diye satılanların kapalı kutu olduğuna inananlar için İstanbul’da satılık 4 5 köprü var elimde15 alınmaz.
Alacaksanız ya 16 alın yada 14
Donanım sorunları nedeniyle performansı güncellemeler ile kısıtlanmış bir model 15pro promax modelleriNeden alınmaz ?
Buradaki telefonların %80 i toplama ıraktan geliyor , bir yakınım yurtdışından getirecekBide o dışarda kapalı kutu diye satılanların kapalı kutu olduğuna inananlar için İstanbul’da satılık 4 5 köprü var elimde
yurtdışı cihaz alacaksanız gerçekten tüm benliğinizle güvendiğiniz birinden alın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Donanım sorunları nedeniyle performansı güncellemeler ile kısıtlanmış bir model 15pro promax modelleri
15 pro max le arasında 7k fark varYurtdışından alıyorsanız almışken 16 pro serisini almaya çalışın hocam ki bir alma sebebiniz olsun.
Yakınınız getirecekse 16 pro veya pro max alın 40 -45e getirir 35i verirsiniz 10uda borç harç kapatırsınızBuradaki telefonların %80 i toplama ıraktan geliyor , bir yakınım yurtdışından getirecek
15 pro max le arasında 7k fark var
Bende yurtdışı alacağım 16 pro 256 veya 512 almışken 7k farkı verip 16 pro max alın hocamBuradaki telefonların %80 i toplama ıraktan geliyor , bir yakınım yurtdışından getirecek
15 pro max le arasında 7k fark var
15 seri olarak kötü 14 seri olarak güzel ama biraz eski kalıyorYakınınız getirecekse 16 pro veya pro max alın 40 -45e getirir 35i verirsiniz 10uda borç harç kapatırsınız
Ki zaten baktım geçen hepsiburada da 92ye düşmüştü15 seri olarak kötü 14 seri olarak güzel ama biraz eski kalıyor
En mantıklısı 16 sonra 14
Ha yurtdışıların çok bi farkı kaldımı sanmıyorum
Biz vatandan 16promax i 100bine aldık
Adamlar yurtdışı 45e satıyor 45tr kayıt var değmez yani bomboş iş
kayıtsız şekilde kullanacagım kalan son 4 ay farklı bir telefonla idare ederim15 seri olarak kötü 14 seri olarak güzel ama biraz eski kalıyor
En mantıklısı 16 sonra 14
Ha yurtdışıların çok bi farkı kaldımı sanmıyorum
Biz vatandan 16promax i 100bine aldık
Adamlar yurtdışı 45e satıyor 45tr kayıt var değmez yani bomboş iş
Ki zaten baktım geçen hepsiburada da 92ye düşmüştü