8 den aşşagısını alma 8 de alıyorsan Batarya saglıgı mutlaka %100 olsun.2.el iphone düşünüyorum sizce iphone 7 ile iphone x arası hangi telefonlar alınabilir iphone se 2020 ve iphone 8 ve 8 plus falan en mantıklısı hangisi olur
Bu yılda bataryaya sağlığı %100 2. El cihaz bulmak zor çünkü cihazlar eski batarya da çakmayla değişince hep %100 gösteriyor8 den aşşagısını alma 8 de alıyorsan Batarya saglıgı mutlaka %100 olsun.
2.el iphone düşünüyorum sizce iphone 7 ile iphone x arası hangi telefonlar alınabilir iphone se 2020 ve iphone 8 ve 8 plus falan en mantıklısı hangisi olur
Hahaha bunu eminim ki kaçak xiamio cu diyordurHiçbirini almak mantıklı değil. Direkt ölü cihaz almış oluyorsunuz.
max 8500 oda baya zorladığımda öğrenciyim dahada çıkamıyorumBütcen ne kadar?
neden ki se 2020 demiÇok yüksek bütçelere çıkılmadığı sürece iphone alınmaz.
nedenHiçbirini almak mantıklı değil. Direkt ölü cihaz almış oluyorsunuz.
alırsam en az 8 zaten8 den aşşagısını alma 8 de alıyorsan Batarya saglıgı mutlaka %100 olsun.
android olur mu? olursa 700 daha çık a34 ekranı dert etmeyeceksen al se 2020max 8500 oda baya zorladığımda öğrenciyim dahada çıkamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden ki se 2020 demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden
Full orjinal tamirsiz bütün gonksiyonları çalısan eli yüzü düzgün bütçen hangisine yetiyorsa en üst versiyon al derim2.el iphone düşünüyorum sizce iphone 7 ile iphone x arası hangi telefonlar alınabilir iphone se 2020 ve iphone 8 ve 8 plus falan en mantıklısı hangisi olur
Hocam yanlış konuya yazmışım .d