Neler Yeni

Hangi işlemciyi almalıyım

enessyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Yildirim
Bütçe
35000
merhabalar yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım yaklaşık 35 k bütçem var ayrıca monitör sıvı soğutucu vs. gibi şeylerde alacağım tek sorun 4060 8gb ekran kartıyla r5 5600 mü yoksa r5 7500f mi alayım karar veremedim darboğaz yapar mı falan diye tereddüt ediyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Tayfun Balım
merhabalar yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım yaklaşık 35 k bütçem var ayrıca monitör sıvı soğutucu vs. gibi şeylerde alacağım tek sorun 4060 8gb ekran kartıyla r5 5600 mü yoksa r5 7500f mi alayım karar veremedim darboğaz yapar mı falan diye tereddüt ediyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ddr4 de kalmayın ddr4 ddr5 anakart arasındaki fark giriş seviyesini baz alırsak 1500 lira civarı. 5600 7500f arasındaki fark da 2500 lira civarında. Ramler arasındaki fark da 2000 desek 6000 tl gibi bir farkla ileriye dönük pc toplamış olursunuz. Tabi alacağınız anakartın faz beslemeleri ileri düzey işlemcileri beslemeye yetmeyecektir ama ileride çıkacak olan 65 wattlık yeni işlemcileri takarsınız.

enessyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Yildirim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler sağolun

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
EmreE
Hazır sistem al bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 7500f ya da
Rx7600 7500f bulursan fiyatta uygunsa al sıvı soğutmaya gerek yok 7500f için Thermalright Phantom Spirit ve MX 4 termal macun yeter monitörde msı g244f e2 alabilirsn

enessyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Yildirim
sağolun teşekkürler hazır sistemleri çok araştırdım ama internet üzerinden sipariş vermekte içimde bi güvensizlik var öyle hazır sistem satan gidip görüp alabileceğim bir yer var mı tam bilmiyorum sıvı soğutmayıda 7500f çok ısınıyor dedikleri için almayı düşünüyordum.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
EmreE
Hangi şehirde yaşıyorsun itopyanın falan mağzaları oluyor

Gamegaraj

Gaming gen

enessyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Yildirim
sağolun teşekkürler hazır sistemleri çok araştırdım ama internet üzerinden sipariş vermekte içimde bi güvensizlik var öyle hazır sistem satan gidip görüp alabileceğim bir yer var mı tam bilmiyorum

Hangi şehirde yaşıyorsun itopyanın falan mağzaları oluyor
Ankara’da yaşıyorum çankırı taraflarında bir tane olması lazım itopya mağazası

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
EmreE
Ankara’da yaşıyorum çankırı taraflarında bir tane olması lazım itopya mağazası
Orda fiyatı uygun bulursam bütcene göre elden alabilirsin
Söğütözü şubesi varmış

enessyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Yildirim
Orda fiyatı uygun bulursam bütcene göre elden alabilirsin
Söğütözü şubesi varmış
bir şey merak ettim ben internetten hazır sistem beğensem şubeye gidip aynı sistemi aynı fiyata alabiliyor muyum sadece internete özel mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
bir şey merak ettim ben internetten hazır sistem beğensem şubeye gidip aynı sistemi aynı fiyata alabiliyor muyum sadece internete özel mi
internet üzerinden ödemesini yapıp şubeden teslim alabiliyorsunuz fiyat farkı oluşmuyor

Top Bottom