DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
genel olarak kalite diyim sanahocam farkları nedır bunların rampage ıle ?
genel olarak kalite diyim sanahocam farkları nedır bunların rampage ıle ?
anladım hocamgenel olarak kalite diyim sana
hocam 8.5 k ya fılanda olur hocam artırabılırz yanı kasanın ıcındekılerıİşlemci : 3600![]()
El Capitan | Intel i7 12700KF | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
SSD : Apacer Panther
Kasa : Spec Delta RGB yapın.
Artan para ile T6 ULTRA alın işlemci soğutucusu.
500GB veya 1TB seçim size kalmış. Alırsanız güzel sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalite![]()
anladım hocam
hocam 8.5 k ya fılanda olur hocam artırabılırz yanı kasanın ıcındekılerı
hocam yani şöyle diyeyim pu paraya alınabılıcek en ıyı sıstem bumudur fp mı yanıO zaman bu![]()
Sinerji Ares Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ROG Strix OC 16GB RTX4070Ti Super Oyun Bilgisayarı
Sinerji Ares Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ROG Strix OC 16GB RTX4070Ti Super Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
SSD'yi A2000 yapın.
PSU'yu 650W 80+ Corsair yapın.
Ben bunu önerdim.hocam yani şöyle diyeyim pu paraya alınabılıcek en ıyı sıstem bumudur fp mı yanı
tamam hocam sepetıme ekledım ben bıraz daha arastırayım o zaman ilginiz ıcın teşekkur ederım cansınızBen bunu önerdim.
Arkadaşlar daha iyisini de önerebilir.
Bence en f/p olan bu.
Çok iyi kasa. 650lik versiyonunu kullanıyorum. Rampage falan bulaşma hiç.Hepsi birbirinden kötü be dostum
Vatan zorunlu sanırsam.
Corsair Spec Delta 550W 80+
Yeni konu açabilirsiniz. Daha hızlı ilgilenirlertamam hocam sepetıme ekledım ben bıraz daha arastırayım o zaman ilginiz ıcın teşekkur ederım cansınız![]()