kullanalım kullanmayalım belli bir noktada şart, benim sorum hangi plan mantıklı? en üste veya plus'a gerek var mı para harcamama, yıllık bir fiyat ödeyeceğim sunduğu hizmet karşılığında mâkul bir fiyat.Torrent veya yasaklı sitelere bulaşmıyorsanız defender gayet yeterli hocam. Yok çok param var harcayacak yer arıyorum dersen en iyisini al geç derim.
Torrent veya yasaklı sitelere bulaşmıyorsanız defender gayet yeterli hocam. Yok çok param var harcayacak yer arıyorum dersen en iyisini al geç derim.
ilk dediğinize katılıyorum.Alakası yok. Günümüz çağında artık internet koruması olan bir virüs programı şart.
İhtiyaçlarınıza göre bakın fakat Plus altı almayın, premiumdaki ek içerikler işinize yarıyorsa pre de çekebilirsiniz
Plus veya Pre alın demek istemiştim. Plan sayfasına tekrar baakyım dedim detaylı göremedim. Paketler yine değiştirdiler galiba veya yenileniyor sayfalar tekrar. Önceden İnternet secutry diye geçiyordu plus, web koruması plus ve pre'de vardı şimdi hepsinde mi var anlamadım. Fakat Plus yeterli olacaktır.ilk dediğinize katılıyorum.
internet security sağlıyor mu? plus neden almamalıyım, premiumda ki özellikler pek işime yaramaz dediğim gibi gündelik olarak kullanıyorum.
bahsettiğiniz o uzaktan BT desteği ne işe yarıyor tam olarakMerhaba,
Premium Paketin ekstra farkı;
-Sınırsız Supefast VPN
-Kimlik Koruması
-Uzaktan BT Desteği
Standart paketten ekstra 50 TL fark fiyatla. Bu fiyata bu özellikler değer mi diye sorarsan bence değer. Uzaktan BT desteği bile başlı başına 50 TL ye değer.
bahsettiğiniz o uzaktan BT desteği ne işe yarıyor tam olarak