Neler Yeni

Öneri Hangi KasperSky Üyeliğini Almalıyım?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Planlar bu şekilde arkadaşlar, web sitelerinde gezerim oyunumu oynarım gündelik hayat kullanımı ekstra bir şey yapmam, hangi planı kullanmamı öneririsiniz?

1679944249821.png

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Torrent veya yasaklı sitelere bulaşmıyorsanız defender gayet yeterli hocam. Yok çok param var harcayacak yer arıyorum dersen en iyisini al geç derim.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Torrent veya yasaklı sitelere bulaşmıyorsanız defender gayet yeterli hocam. Yok çok param var harcayacak yer arıyorum dersen en iyisini al geç derim.
kullanalım kullanmayalım belli bir noktada şart, benim sorum hangi plan mantıklı? en üste veya plus'a gerek var mı para harcamama, yıllık bir fiyat ödeyeceğim sunduğu hizmet karşılığında mâkul bir fiyat.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Alakası yok. Günümüz çağında artık internet koruması olan bir virüs programı şart.

İhtiyaçlarınıza göre bakın fakat Plus altı almayın, premiumdaki ek içerikler işinize yarıyorsa pre de çekebilirsiniz

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alakası yok. Günümüz çağında artık internet koruması olan bir virüs programı şart.

İhtiyaçlarınıza göre bakın fakat Plus altı almayın, premiumdaki ek içerikler işinize yarıyorsa pre de çekebilirsiniz
ilk dediğinize katılıyorum.
internet security sağlıyor mu? plus neden almamalıyım, premiumda ki özellikler pek işime yaramaz dediğim gibi gündelik olarak kullanıyorum.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ilk dediğinize katılıyorum.
internet security sağlıyor mu? plus neden almamalıyım, premiumda ki özellikler pek işime yaramaz dediğim gibi gündelik olarak kullanıyorum.
Plus veya Pre alın demek istemiştim. Plan sayfasına tekrar baakyım dedim detaylı göremedim. Paketler yine değiştirdiler galiba veya yenileniyor sayfalar tekrar. Önceden İnternet secutry diye geçiyordu plus, web koruması plus ve pre'de vardı şimdi hepsinde mi var anlamadım. Fakat Plus yeterli olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Merhaba,
Premium Paketin ekstra farkı;
-Sınırsız Supefast VPN
-Kimlik Koruması
-Uzaktan BT Desteği

Standart paketten ekstra 50 TL fark fiyatla. Bu fiyata bu özellikler değer mi diye sorarsan bence değer. Uzaktan BT desteği bile başlı başına 50 TL ye değer.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
PichHasso
Merhaba,
Premium Paketin ekstra farkı;
-Sınırsız Supefast VPN
-Kimlik Koruması
-Uzaktan BT Desteği

Standart paketten ekstra 50 TL fark fiyatla. Bu fiyata bu özellikler değer mi diye sorarsan bence değer. Uzaktan BT desteği bile başlı başına 50 TL ye değer.
bahsettiğiniz o uzaktan BT desteği ne işe yarıyor tam olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Programda kafanıza takılan her şeyi, fiziksel katman problemleri, önerileri, acil durum yardımlarını kısaca bütün problemleri arada üçüncü bir kişi olmadan, direkt olarak iletişime geçip aldığınız hizmet.
Bu arada BT desteği dışında Kimlik Koruması ve VPN'de gayet güzel.

Top Bottom