Öneri Hangi KasperSky Üyeliğini Almalıyım?

Swerv

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,238
Planlar bu şekilde arkadaşlar, web sitelerinde gezerim oyunumu oynarım gündelik hayat kullanımı ekstra bir şey yapmam, hangi planı kullanmamı öneririsiniz?

1679944249821.png

Torrent veya yasaklı sitelere bulaşmıyorsanız defender gayet yeterli hocam. Yok çok param var harcayacak yer arıyorum dersen en iyisini al geç derim.

Torrent veya yasaklı sitelere bulaşmıyorsanız defender gayet yeterli hocam. Yok çok param var harcayacak yer arıyorum dersen en iyisini al geç derim.
kullanalım kullanmayalım belli bir noktada şart, benim sorum hangi plan mantıklı? en üste veya plus'a gerek var mı para harcamama, yıllık bir fiyat ödeyeceğim sunduğu hizmet karşılığında mâkul bir fiyat.

Alakası yok. Günümüz çağında artık internet koruması olan bir virüs programı şart.

İhtiyaçlarınıza göre bakın fakat Plus altı almayın, premiumdaki ek içerikler işinize yarıyorsa pre de çekebilirsiniz

Alakası yok. Günümüz çağında artık internet koruması olan bir virüs programı şart.

İhtiyaçlarınıza göre bakın fakat Plus altı almayın, premiumdaki ek içerikler işinize yarıyorsa pre de çekebilirsiniz
ilk dediğinize katılıyorum.
internet security sağlıyor mu? plus neden almamalıyım, premiumda ki özellikler pek işime yaramaz dediğim gibi gündelik olarak kullanıyorum.

ilk dediğinize katılıyorum.
internet security sağlıyor mu? plus neden almamalıyım, premiumda ki özellikler pek işime yaramaz dediğim gibi gündelik olarak kullanıyorum.
Plus veya Pre alın demek istemiştim. Plan sayfasına tekrar baakyım dedim detaylı göremedim. Paketler yine değiştirdiler galiba veya yenileniyor sayfalar tekrar. Önceden İnternet secutry diye geçiyordu plus, web koruması plus ve pre'de vardı şimdi hepsinde mi var anlamadım. Fakat Plus yeterli olacaktır.

Merhaba,
Premium Paketin ekstra farkı;
-Sınırsız Supefast VPN
-Kimlik Koruması
-Uzaktan BT Desteği

Standart paketten ekstra 50 TL fark fiyatla. Bu fiyata bu özellikler değer mi diye sorarsan bence değer. Uzaktan BT desteği bile başlı başına 50 TL ye değer.

silindi

Son düzenleme:
Merhaba,
Premium Paketin ekstra farkı;
-Sınırsız Supefast VPN
-Kimlik Koruması
-Uzaktan BT Desteği

Standart paketten ekstra 50 TL fark fiyatla. Bu fiyata bu özellikler değer mi diye sorarsan bence değer. Uzaktan BT desteği bile başlı başına 50 TL ye değer.
bahsettiğiniz o uzaktan BT desteği ne işe yarıyor tam olarak

Programda kafanıza takılan her şeyi, fiziksel katman problemleri, önerileri, acil durum yardımlarını kısaca bütün problemleri arada üçüncü bir kişi olmadan, direkt olarak iletişime geçip aldığınız hizmet.
Bu arada BT desteği dışında Kimlik Koruması ve VPN'de gayet güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri