Neler Yeni

Hangi koltuğu almalıyım ?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Ben de bu ikisi arasında kalmıştım ve Toryum olanı aldım. 90 KG sınırı var xDrive koltukta. Bilmiyorum sağlam gibi sıkıntı olmayabilir. Şu anlık bir sıkıntısı yok gibi, rahat ve güzel. Tavsiye edebilirim ama tabii ki deneme şansınız varsa deneyerek alın.

Kilodan kaynaklı hawk 120 kg'a kadar uyumluydu sanırsam. Bakabilirsiniz.

Bu arada xDrive Akdeniz modeli boy ve kg olarak daha uygun sizin için.
Aldım hawk kilodan dolayı 😀

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Hawk al geç dostum 😌
Kanka aldım ancak koltuk böyle askı da gibi amortisör sallanıyor gibi esneme değil oturma yeriyle amortisör de boşluk var resmen sağa sola öne arkaya sallanıyor ufak ufak bu genel bir sorun mu yeni koltukta böyle bir şey olması şaşırtıcı

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Kanka aldım ancak koltuk böyle askı da gibi amortisör sallanıyor gibi esneme değil oturma yeriyle amortisör de boşluk var resmen sağa sola öne arkaya sallanıyor ufak ufak bu genel bir sorun mu yeni koltukta böyle bir şey olması şaşırtıcı
Ara destek ekibini, yardımcı olurlar heralde. Ben de Toryumu yanlış kurmuşum koltuk arkaya yaylanacağına öne yaylanıyor. Akşam vidalarını söküp takacağım :D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Ara destek ekibini, yardımcı olurlar heralde. Ben de Toryumu yanlış kurmuşum koltuk arkaya yaylanacağına öne yaylanıyor. Akşam vidalarını söküp takacağım :D
kanka öyleymiş ya hepsinde var dediler. toryum nasıl rahatmı ben boydan dolayı onu alamadım :)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ben de aldım bugün kurdum kullanıyorum çok rahat dediğin sıkıntı yok bende fab v5 aldım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Ben de aldım bugün kurdum kullanıyorum çok rahat dediğin sıkıntı yok bende fab v5 aldım
kanki ilk gün bende de yoktu biraz kullan 1-2 gün koltuk bi esnesin olacak herkes de oluyormuş ama sorun değil zaten merak etme esniyo ufak ufak koltukta halay çekmiyoasn sorun değil :)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
kanki ilk gün bende de yoktu biraz kullan 1-2 gün koltuk bi esnesin olacak herkes de oluyormuş ama sorun değil zaten merak etme esniyo ufak ufak koltukta halay çekmiyoasn sorun değil :)
Senin koltukta da koku var mı ya

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Rahat, aldığıma pişman olmadım şu anlık. Eski koltuğum da sancak modeliydi ondan da çok memnundum sadece deriydi. Bakalım bunu da uzun süre kullanıp beğenecek miyim

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

angel_eye

80+ Silver
Dahası