Hangi konsolu tercih etmeliyim

『Forbidden』

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
arkadaşlar artık pc çok sıktığı için salonda otururken TV de oyun fln oynamak istiyorum konsol la pek aram yok ama oynuyacağım oyunlar hikayeli ve fifa 26 fln olur yakınımdaki pes cafede crackli oyunlar ile düz ps5 diskli versiyonunu bana 35.000tl dedi sizce mantıklı mı ve düz ps5 mi alayım yoksa slim olanı nı mı alayım disk li olması iyi mi çünkü sanırım pes 2021 fln da artık dijital mağazada alınmıyor

arkadaşlar artık pc çok sıktığı için salonda otururken TV de oyun fln oynamak istiyorum konsol la pek aram yok ama oynuyacağım oyunlar hikayeli ve fifa 26 fln olur yakınımdaki pes cafede crackli oyunlar ile düz ps5 diskli versiyonunu bana 35.000tl dedi sizce mantıklı mı ve düz ps5 mi alayım yoksa slim olanı nı mı alayım disk li olması iyi mi çünkü sanırım pes 2021 fln da artık dijital mağazada alınmıyor

Mantıklı değil. Fiyat çok yüksek.

discli pahali ya digitalde bilkom garantili bile 27 ye var ama ben de discli bakiyorum. atiyorum ghost of yotei cd 3k alirsin bitince 2.5k satarsin digitalde 3k verdin oyun bitti para çöp olacak. keske bi kampanya olsaydi 2. el alicam sanirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri