Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

MEFEAC

80+
Reaksiyon skoru
0
Kaliteli oyun kulaklığı almak istiyorum. Şu ana kadar 4 tane kulaklık buldum. Bunlar;

MCHOSE V9 Pro

ATK Mercury I

HyperX Cloud 3

Fifine Ampligame H6

Sizce bunlardan hangisini almalıyım veya bu fiyatları geçmeyecek önereceğiniz başka kulaklıklar var mı?

Son düzenleme:
Ben cloud 3 kullanıyorum memnunum tek eksi yanı bence deri olması

Superlux HD681 ile muhteşem ses kasılıyor hiçbir oyuncu kulaklığı böyle ses kastırmaz, inanılmaz güzel müzik dinleniyor fakat kulak pedleri kötü konfor pek yok. Sadece CS'de rekabetçi falan oynayacaksan alınabilir, yanınada kalan parayla bir mikrofon çekersin mis gibi olur.

Superlux HD681 ile muhteşem ses kasılıyor hiçbir oyuncu kulaklığı böyle ses kastırmaz, inanılmaz güzel müzik dinleniyor fakat kulak pedleri kötü konfor pek yok. Sadece CS'de rekabetçi falan oynayacaksan alınabilir, yanınada kalan parayla bir mikrofon çekersin mis gibi olur.
Kulaklığa biraz baktım. Çok konforlu durmuyor. Bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için biraz beğenmedim ama genede tavsiyen için teşekkür ederim.

oyun olarak fps se bende c3 derim, diğerlerini denemedim bilmiyorum

Nedeni ne acaba?
hocam kısa zamanda nova 5 ve c3 ü deneme şansım oldu yer yön ses ayrımında gayet başarılı, bende nova 5 vs c3 ü sormuştum forumda zaten, fps için çoğu yerde c3 diyo, dediğim gibi diğerleri hakkında yorumum yok, teknik bilgim hiç yok, deneyim olarak c3 gayet iyi

Kafaya tam oturuyor mu? Ve tiz bass performansı nasıl?
valla kafama tam oturuyor tiz ve bass performansını ben bek anlamıyorum ama windowsda 50 ses seviyesi kulaklığın üstündeki tekerlekte yarıdan biraz fazla kullanıyorum çok çok sesi yetiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri