steelseries önermem kullandım çok sıradan bi deneğim sunuyo pek oyuncu kafasında değil. kulak içi HiFi kulaklık kullanıyorum öneririm ama illa kablosuz kulak üstü alacaksan razer kullandım öneririmbeyler 5 tane kulaklık arasında kaldım razer blackshark v2 pro/steelseries nova pro/nova 5/nova 7/corsair hs80 max sizce hangisini tercih etmeliyim
Kablosuz ise nova pro yoksa hs80 maxbeyler 5 tane kulaklık arasında kaldım razer blackshark v2 pro/steelseries nova pro/nova 5/nova 7/corsair hs80 max sizce hangisini tercih etmeliyim
hs80 max kablosuz da nova pro kablosuz mu onu diyorhs80 max de kablosuz değilmi zaten
çünkü hs80 max kablosuz 6k iken nova pro kablosuz 12k ondan sormuşturhe hepsinin kalbosuz modelı ya
tamamdır teşekkür ederimçünkü hs80 max kablosuz 6k iken nova pro kablosuz 12k ondan sormuştur
Mesaj otomatik birleştirildi:
nova proyu sıfır olarak tavsiye etmem 2. elden temizi daha uyguna bulunur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfır alacaksan hs80 max al 2. el alırım diyorsan nova pro wireless sıfırına o kadar para verilmez
beyler 5 tane kulaklık arasında kaldım razer blackshark v2 pro/steelseries nova pro/nova 5/nova 7/corsair hs80 max sizce hangisini tercih etmeliyim