x-jammer kesinlikle alma 2020 yılında 100 tl'ye almıştım 1 saat kafamda zor tutuyordum berbat bir kulaklıkarkadaşımda 3 tane kulaklık var birini hediye edecek hangisini almalıyım
gamepower voldon
rampage x jammer
gamepower medusa
şuan luna kullanıyorum normalde memnunum fakat mikrofonu bozuldu
aklımda voldon vardı nasıl sencex-jammer kesinlikle alma 2020 yılında 100 tl'ye almıştım 1 saat kafamda zor tutuyordum berbat bir kulaklık
açıkçası diğerleri hakkında bilgim yok ama 1500Tl'ye çıkmışken fujin alırdım benaklımda voldon vardı nasıl sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
upupup
para vermiyorum hocam arkadaşım hediye edecekaçıkçası diğerleri hakkında bilgim yok ama 1500Tl'ye çıkmışken fujin alırdım ben
Hangi gamepower daha temizse onu al 2 side aynı gibi özellikleripara vermiyorum hocam arkadaşım hediye edecek
mikrofonu daha iyi diye gördümde voldon birde voldon daha iyi durumda onu kullanmadıHangi gamepower daha temizse onu al 2 side aynı gibi özellikleri
Medusa iyi durumdaysa onu al 30 cm daha uzun kablosu
voldon daha mantıklı gibi duruyormikrofonu daha iyi diye gördümde voldon birde voldon daha iyi durumda onu kullanmadı
Voldon al o zamanmikrofonu daha iyi diye gördümde voldon birde voldon daha iyi durumda onu kullanmadı