yusufkaan19
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
HS35Hanigisi?
HS35Hanigisi?
hs35Asus Cerberus V2
G332
HS35
Bunların içinden sizce en iyi seçim hangisi olur?
Hocam kulaklığa naptınız ama 4-5 yıl diyince evettG332 kullandım 4-5 yıl boyunca şimdi G432’ye geçtim. Kulaklık gayet güzel hoş ses kalitesi fln çok iyi eksi yönü yok diyebilirim. G432 ye geçme nedenim sağ kulaklık menteşeden kopmuş gibiydi fotoğrafını bırakacağım. Çalışıyordu çok iyi bir şekilde ama kulağımda durmuyordu. Alacaksan G332 almanı öneririm Logitech kalitesi![]()
Mikrofon testini bulabilirmisin?
G231 kullaniyorum şuanda g432 ye geçmek istiyorum denedim ama uzun kullanımda kafa ağrıtıyormu? Çünkü g231 çok ağrıtıyorG332 kullandım 4-5 yıl boyunca şimdi G432’ye geçtim. Kulaklık gayet güzel hoş ses kalitesi fln çok iyi eksi yönü yok diyebilirim. G432 ye geçme nedenim sağ kulaklık menteşeden kopmuş gibiydi fotoğrafını bırakacağım. Çalışıyordu çok iyi bir şekilde ama kulağımda durmuyordu. Alacaksan G332 almanı öneririm Logitech kalitesi![]()
Hocam mikrofon kslitesi nasıldı?G332 kullandım 4-5 yıl boyunca şimdi G432’ye geçtim. Kulaklık gayet güzel hoş ses kalitesi fln çok iyi eksi yönü yok diyebilirim. G432 ye geçme nedenim sağ kulaklık menteşeden kopmuş gibiydi fotoğrafını bırakacağım. Çalışıyordu çok iyi bir şekilde ama kulağımda durmuyordu. Alacaksan G332 almanı öneririm Logitech kalitesi![]()
G432 daha rahatG231 kullaniyorum şuanda g432 ye geçmek istiyorum denedim ama uzun kullanımda kafa ağrıtıyormu? Çünkü g231 çok ağrıtıyor
Hocam kulaklığa naptınız ama 4-5 yıl diyince evett
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu 60 günlük yani kullanılmış olduğu için ses kötü geliyor heralde
Kapı çalmıştı yavaşça koltuğun üstüne koydum geldiğimde böyleydiHocam kulaklığa naptınız ama 4-5 yıl diyince evett
G432 aşşırı rahat bir kulaklık sadece pedler deri olduğu için kulak çevresinde uzun kullanımda ter yapıyor. Benim kulaklığımda sağ menteşeden gıcırtı geliyordu rahatsız olmadığım için iade etmedim. Alacaksan öneririm çok kaliteli.G231 kullaniyorum şuanda g432 ye geçmek istiyorum denedim ama uzun kullanımda kafa ağrıtıyormu? Çünkü g231 çok ağrıtıyor
Ayrıca her kulaklık uzun kullanımda ağrıtır kulaklığı biraz kafanızdan büyük hale getireceksiniz ama başınıza hafif bir şekilde değecek o zaman çok daha rahat oluyor.G231 kullaniyorum şuanda g432 ye geçmek istiyorum denedim ama uzun kullanımda kafa ağrıtıyormu? Çünkü g231 çok ağrıtıyor
g332 mikrofon nasıl hocam? bide mic test bulabilirsenizKapı çalmıştı yavaşça koltuğun üstüne koydum geldiğimde böyleydiHala kullanılabiliyor bence bilgisayarcıya götürsem yapabilir.
G432 aşşırı rahat bir kulaklık sadece pedler deri olduğu için kulak çevresinde uzun kullanımda ter yapıyor. Benim kulaklığımda sağ menteşeden gıcırtı geliyordu rahatsız olmadığım için iade etmedim. Alacaksan öneririm çok kaliteli.
Ayrıca her kulaklık uzun kullanımda ağrıtır kulaklığı biraz kafanızdan büyük hale getireceksiniz ama başınıza hafif bir şekilde değecek o zaman çok daha rahat oluyor.
Mikrofonu da kaliteli ben 4-5 yıl boyunca kullandığım için size şuan ses atsam yine de tatmin olmazsınız. Youtubede inceleme videolarında testleri yapılmıştı oradan inceleyebilirsiniz.g332 mikrofon nasıl hocam? bide mic test bulabilirseniz
Ayrıca takım içi konuşma ve oyun için gayet yeterlig332 mikrofon nasıl hocam? bide mic test bulabilirseniz
Hocam bulamadım link atarsanız sevinirimMikrofonu da kaliteli ben 4-5 yıl boyunca kullandığım için size şuan ses atsam yine de tatmin olmazsınız. Youtubede inceleme videolarında testleri yapılmıştı oradan inceleyebilirsiniz.
Ayrıca takım içi konuşma ve oyun için gayet yeterli