Hangi Laptop Daha Iyidir

yigit2582

80+
Reaksiyon skoru
31
Merhaba, bu laptoplardan hangisi daha iyidir performans açısından Tuf laptop un ramını 8 saymassak alacak olursam 16 yaparım hangisini almak daha mantıklıdır tufun bu modeli yeni çıktı sonuçta 4050 var 7735hs r7 var arada 8 k civarı bir fark var

Altta ki daha iyi. Üstekinin tek önde olduğu yer ekranın yenileme hızı.

Merhaba, bu laptoplardan hangisi daha iyidir performans açısından Tuf laptop un ramını 8 saymassak alacak olursam 16 yaparım hangisini almak daha mantıklıdır tufun bu modeli yeni çıktı sonuçta 4050 var 7735hs r7 var arada 8 k civarı bir fark var
alttaki daha iyi hocam ben olsam onu alırdım

Kalite olarak üstteki performans olarak alttaki daha iyi. Aradaki fiyat farkına da eklersek alttaki çok daha mantıklı

Şimdi özellikden özelliklere farkedermi çünkü sondaki iki harf farklı
bir şey diyemem hocam o konuuda. Asusun işi belli olmuyor bu konuda çok ufak bir farkta olabilir önemli bir farkta olabilir bu cihazların ana konusu vardı oraya yazın illa bu kodlu sürümü alan vardır

iki işlemcinin performansı kısmen aynı. açıkcası ikisi arasında kaldıysan alttakini alman lazım. fakat bu bütçelerde 13/12 nesil laptoplar her türlü tokatlar

TUF alınması daha mantıklı olur fakat geçen serinin sıcaklık dereceleri biraz fazlaydı o yüzden soğutucu ile öneriyordum. Şu an bir testini bulamadığım için pek yorum yapamayacağım oyun testlerinden sonra değerleri beğenmezseniz altına bir tane soğutucu alabilirsiniz.

Geri