Hangi MC paketi alınmalı?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Masaüstü kullanıyorum hangi siteden ve hangisini almalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1702679938790.png

Birde microsoft store'da bu var bu ne oluyor?

Normal minecraft değil bu farklı bir oyun. Fiyatı da çok pahalı geldi ama zamlamışlar almak istiyorsan tabii ki para senin alabilirsin.

Ne tür bir oyunu alacağını bilerek almanı tavsiye ederim bu normal minecraft değil bana hiç hoş gelmedi.

O tarz modlar için Minecraft Java Edition alman gerekir Java ve Bedrock ikisi bir 500 TL'ye geliyor olması lazım onu da zamladılar.
Crack indirmek istersen de bazı sitelerden sıkıntısız crack indirebilirsin illa satın almana gerek yok.

Almaya değer olduğunu sanmıyorum sırf bedrock edition için değmez. javayı da internetten indiririm. 200 TL iken küçük bi ihtimal alınabilirdi ama şu an alınabileceğini pek düşünmüyorum. Crack indirmeni tavsiye ederim arada bir fark yaşamazsın

Cracklere hiç güvenemiyorum, türkçe yama için bile virüsler çıkıyor. Geçen haftalarda bir yamadan dolayı sistemde problem olup format atmak durumunda kaldım

Almaya değer olduğunu sanmıyorum sırf bedrock edition için değmez. javayı da internetten indiririm. 200 TL iken küçük bi ihtimal alınabilirdi ama şu an alınabileceğini pek düşünmüyorum. Crack indirmeni tavsiye ederim arada bir fark yaşamazsın

Cracklerde türkçe yamayı nerede kullanıyorsun öyle bir şeye gerek bile yok. Tavsiyem bu kadar bütçeyi boşa çıkarmaman tarafında olur ama yine de almak istiyorsan iki paketten birisini seçmek sana kalmış. Bedrock edition telefonda oynanılan versiyon.

TLauncher kullan.

Cracklerde türkçe yamayı nerede kullanıyorsun öyle bir şeye gerek bile yok. Tavsiyem bu kadar bütçeyi boşa çıkarmaman tarafında olur ama yine de almak istiyorsan iki paketten birisini seçmek sana kalmış. Bedrock edition telefonda oynanılan versiyon.
Yok diğer oyunlar için dedim. Oyunlar için yama kurmuştum ondan korku var

TLauncher kullan.
o ne oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye