RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,075
6599 verilmez. 800 lira farka değecek soğutma imkansız.Pelformans farkı olmaz çünkü Grafik işlemcileri aynı önerim Gigabyte
6599 verilmez. 800 lira farka değecek soğutma imkansız.Pelformans farkı olmaz çünkü Grafik işlemcileri aynı önerim Gigabyte
Hocam mesela kasanın önü mesh olması değil önemli olan sıcak havanın dışarı cikartilabilmesi ve soğuk havanın içeriye alınabilmesiBu kasa mevzusunu hiç anlamıyorum ya. gittim oyuncu kasası aldım önü mesh falan, kasa ısınıyor ısı içerde birikiyor sıcaklıklar fazla. Sonra o sistemi satıp yeni sistem topladım kasa olarak H510 kullandım. Kasanın önü komple kapalı öne fan da takmadım ama sistem buz gibi çalışıyor![]()
Eski kasada üstte ve arkada 1 fan önde de 2 fan vardı. Bileşenler de üst düzeydi Gaming X ekran kartı falan.Hocam mesela kasanın önü mesh olması değil önemli olan sıcak havanın dışarı cikartilabilmesi ve soğuk havanın içeriye alınabilmesi
Demekki Sıcak hava iyi atilabiliyor diğeri hava akışı iyi değilmiş demekEski kasada üstte ve arkada 1 fan önde de 2 fan vardı. Bileşenler de üst düzeydi Gaming X ekran kartı falan.
Şuanki kasada arkada ve üstte birer fan var önde fan yok. Ekran kartı da Pulse yani daha alt seviye soğutucular var buna rağmen sistem eskisinden dah serin çalışabiliyor. Kasanın yapısıyla falan mı alakalı acaba![]()