Neler Yeni

Hangi Monitör Alınmalı?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocalarım sa 4060 r5 5600 sistem için hangi monitör alınmalı. hazır sistemin yanında alacağım için başka öneri yapmayın lütfen. iyi forumlar. Link koymaya üşendim KB...
Ekran görüntüsü 2024-10-13 192943.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Bunlar arasından viewsonic

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
hocam bir şey sorucam yanındaki rampageden farkı nedir pek anlamıyorumda
Kullandıkları panel farkı var rampage ne kullanıyor bilmiyorum. Vx2428 bildiğim kadarıyla kötü bir panele sahip değildi hkc olması lazım önerme sebebim de tamamen panel ve marka yüzünden rampage ile sıkıntı yaşama ihtimaliniz daha yüksek tabi viewsonicde de yaşayabilirsiniz şans işi biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Süleyman Aydın
hocam bir şey sorucam yanındaki rampageden farkı nedir pek anlamıyorumda
Viewsonic hdr10 ve aynı zamanda freesynec premium var. Ayrıca ips panel. Ayrıca hoparlör var. Az gelse de iş görür.

Bunlarda yükseklik ayarı yok. Başka bir monitör de o ayar olsa onu tercih ederim.

Gamebooster 27inç va panel var bende oda güzel ama renkler daha açık. 2. Monitör olarak kullanıyorum.

Viewsonic daha önce kullandım oda güzeldi. Asus 24 kullandım halen duruyor. Asusun bazı serileri çok kaliteli paneli.

Yukarıdakiler arasında Viewsonic tercih edilebilir. Fakat monitör biraz şans işi. İps panellerde ışık sızmaları fazla oluyor ama netlik olarak daha iyi. Va panelde ışık sızmaları olmuyor ama kalite :) yani 27 inç için düşük kalıyor biraz. 24 denemedim.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Viewsonic hdr10 ve aynı zamanda freesynec premium var. Ayrıca ips panel. Ayrıca hoparlör var. Az gelse de iş görür.

Bunlarda yükseklik ayarı yok. Başka bir monitör de o ayar olsa onu tercih ederim.

Gamebooster 27inç va panel var bende oda güzel ama renkler daha açık. 2. Monitör olarak kullanıyorum.

Viewsonic daha önce kullandım oda güzeldi. Asus 24 kullandım halen duruyor. Asusun bazı serileri çok kaliteli paneli.

Yukarıdakiler arasında Viewsonic tercih edilebilir. Fakat monitör biraz şans işi. İps panellerde ışık sızmaları fazla oluyor ama netlik olarak daha iyi. Va panelde ışık sızmaları olmuyor ama kalite :) yani 27 inç için düşük kalıyor biraz. 24 denemedim.
Kullandıkları panel farkı var rampage ne kullanıyor bilmiyorum. Vx2428 bildiğim kadarıyla kötü bir panele sahip değildi hkc olması lazım önerme sebebim de tamamen panel ve marka yüzünden rampage ile sıkıntı yaşama ihtimaliniz daha yüksek tabi viewsonicde de yaşayabilirsiniz şans işi biraz.
Saolun hocalarım wiewsoniclerde kronik sorunalr var diyorlardı korktum biraz ancak galiba onu alacağim iyi forumlar

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
mümkünse hiç birini alma
3 gün geç al başka al dediğimi yap pişman olmazsın

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
mümkünse hiç birini alma
3 gün geç al başka al dediğimi yap pişman olmazsın
hocam açıkçası babamı ikna edemiyorum. taksitle alacağım için eklemem gerekiyor normalde ben de ayrı alacaktım

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
hocam açıkçası babamı ikna edemiyorum. taksitle alacağım için eklemem gerekiyor normalde ben de ayrı alacaktım
ne yap ne et ikna et çünkü yıllarca kullanacağın bir şey pişman olma

Top Bottom