Neler Yeni

Hangi protein tozu markası tercih edilmeli ?

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yusufcan Koçkaya

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Arif
Proteinocean'a bulaşma onun dışında diğerleri gayet ortalama ürünler. Fp olarak tercih edilebilir hepsi. Aralarında da Scitec ve Supplementler daha ön plana çıkıyor onları tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
EAA gereksiz b12 seviyen eğer düşükse al , onun dışında öğrenci isen proteinocean alabilirsin , HIQ tavsiye ederim ortalama fiyatları hem de aromaları gayet güzel sade suyla bile severek içiyorum.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yusufcan Koçkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Proteinocean'a bulaşma onun dışında diğerleri gayet ortalama ürünler. Fp olarak tercih edilebilir hepsi. Aralarında da Scitec ve Supplementler daha ön plana çıkıyor onları tavsiye ederim.
EAA gereksiz b12 seviyen eğer düşükse al , onun dışında öğrenci isen proteinocean alabilirsin , HIQ tavsiye ederim ortalama fiyatları hem de aromaları gayet güzel sade suyla bile severek içiyorum.
Test yaptırmadım fakat B12 m düşük gibi geliyor. Hard line bir tık daha önde değil midir ? Protrin oranı ve tercih edilme olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de multivitamin ve omega 3 kullanmak mantıklı mı

Son düzenleme:

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
bedirhan

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
supplementleri forumdan bir arkadaş bana önermişti, sebepini sorduğumda yerli olan protein tozlarının doğru düzgün testten geçmediklerini söylemişti. Güncel olarak kullanıyorum ve memnunum çileklisi güzel.

Top Bottom