hangi ps yi almalıyım

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
1600 tl civarlarında bir oyun konsolu almak istiyorum sizce ne alabilirim ps 3 mü xbox 360 mı ve bu konsollara hala oyun üretiyorlarmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu fiyatta hiç ps4 falan göremedim

sizce ne almalıyım

o fiyata keşke o zaman xbox one falan alsaydın şimdi bulamazsın

Şimdi ps4 letgoda vardır 1600 ama sen almışsındır çoktan

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Xbox 360 al ps3 alacagına daha performanslı ama benim bildiğim ps3 xbox 360 fiyatları 1000tl ilt 500tl arası kendimde aldım sonrada aynı fiyata sattım hatta

Ps3 xbox360 artık eskidi almayın

Şimdi ps4 letgoda vardır 1600 ama sen almışsındır çoktan
Forza Horizon vesaire oynamak istersen GTAV de akıcı şekilde oynamak istersen XBOX 360 öneririm God Of War PES FIFA vesaire oynayacaksan düşünmeden PS3 al GTAV için neden XBOX 360 dedim söyleyeyim bizzat iki konsol da evimde var ikisinde de GTAV yüklü PS3 de ara ara kasılmalar oluyor ama XBOX 360'da akıcı şekilde oynayabiliyorum

1600 TL civarlarında bir oyun konsolu almak istiyorum sizce ne alabilirim ps 3 mü xbox 360 mı ve bu konsollara hala oyun üretiyorlarmı

ben bu fiyatta hiç ps4 falan göremedim

sizce ne almalıyım
ikinci olarak bu konsollara oyun üretimi hiç görmedim anca oyunlar üzerinde patch(yama)'lar yapılıyordur atıyorum PES 2013'e 2019 2020 kadro yaması gibi

abi ben ps 4 aldım letgodan temiz 2. el 1500 tl

Xbox One S Veya PS4 bulabilirsiniz ikinci elden. bende xbox one s bakıyorum 1.5k civarına gayet bulunabiliyor

Geri