- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadan görünüyordur ama sanırımPSU Beyaz değil zatenBen marka olarak söylemiştim. Toughpower serisi oyun için iyi. Benim kasanın ayrı PSU için kapalı bölmesi olduğundan dolayı gözükmüyor PSU.
Arkadan görünüyordur ama sanırımPSU Beyaz değil zatenBen marka olarak söylemiştim. Toughpower serisi oyun için iyi. Benim kasanın ayrı PSU için kapalı bölmesi olduğundan dolayı gözükmüyor PSU.
sürekli arkayı açıp kasanın arkasına mı bakacaksın ??Arkadan görünüyordur ama sanırım
Arkada fan olduğu için mazgallı kısım var. Yani her türlü gözükmüyor. Kasanda PSU için ayrı kapalı bölme varsa, çok da önemli değil PSU'nun rengi.Arkadan görünüyordur ama sanırım
Kasanız ne hocamArkada fan olduğu için mazgallı kısım var. Yani her türlü gözükmüyor. Kasanda PSU için ayrı kapalı bölme varsa, çok da önemli değil PSU'nun rengi.
Mazgalalarında siyah durması kötü durabilir aslında ama bir fotoğraf atabilir misiniz hocam müsait olduğunuzda bakayım nasıl duruyorArkada fan olduğu için mazgallı kısım var. Yani her türlü gözükmüyor. Kasanda PSU için ayrı kapalı bölme varsa, çok da önemli değil PSU'nun rengi.
Kasayı yan koyman yeterli görmek için açmana gerek yok ki hocamsürekli arkayı açıp kasanın arkasına mı bakacaksın ??
Anladım hocam atarsanız memnun olurum tabi de sizin psu baktım 17 bin yazıyorŞuan ofisteyim, akşam 6:30 gibi atayım. PSU Gri olduğu için çok sırıtmıyor. Belli olmuyor. Önden bu şekilde gözüküyor Alıntıyı görüntüle
CW varmı ekran kartındaBenim tek üzüldüğüm, Ekran kartını beyaz denk düşüremedik. VATAN'ın stoklarındaki son 5080 buydu. O yüzden bunu aldım. PSU ön-sağ-soldan görmek imkansız. sadece arkadan mazgallı kısım gözüküyor. onunda fotosunu atarım akşam.
Hm anladım senin kasa akvaryum benim kasa morpheus olabilir satılmazsa satılırsa akvaryum alacam lianli olandanBenim tek üzüldüğüm, Ekran kartını beyaz denk düşüremedik. VATAN'ın stoklarındaki son 5080 buydu. O yüzden bunu aldım. PSU ön-sağ-soldan görmek imkansız. sadece arkadan mazgallı kısım gözüküyor. onunda fotosunu atarım akşam.
Hiçbir şey yok şuan, dileğim bu şekilde devam etmesi. Hiçbir ses gelmiyor ne ekran kartından ne PC DENCW varmı ekran kartındaAsusla Cw konusunda çok sorun yaşadım da
![]()
Hm anladım senin kasa akvaryum benim kasa morpheus olabilir satılmazsa satılırsa akvaryum alacam lianli olandan
Sizin için marka önermiştim. Siz sanırım 850 w olanı düşünüyordunuz.Kasayı yan koyman yeterli görmek için açmana gerek yok ki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam atarsanız memnun olurum tabi de sizin psu baktım 17 bin yazıyor
Aynen ama seninki farklı seri bu seri Gt serisi yeni ya ondan kafam karıştı yoksa aynı seri olsa düşünmezdimHiçbir şey yok şuan, dileğim bu şekilde devam etmesi. Hiçbir ses gelmiyor ne ekran kartından ne PC DEN
Lian-Li ye para yedirmeyin hocam. İşin sonunda bu evet güzel gözüküyor ama bir kasa.
Sizin için marka önermiştim. Siz sanırım 850 w olanı düşünüyordunuz.