İkiside güzel ben olsam high power seçerdim amaMSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply
High Power HP1-S2850GD-F14C Performans Serisi 850W Güç Kaynağı
High power elime ulaştı fakat hiç bir sertifikasyonu görünmüyor o yüzden bir tık içim rahat değil, eğer msı iyiyse iade edip ona geçeceğim
high power aldım da sertifikası yok üstünde iade edip msı mı alsam diye düşünüyorumİkiside güzel ben olsam high power seçerdim ama
Gold sertifika var yüzde 91 verimlilik lihigh power aldım da sertifikası yok üstünde iade edip msı mı alsam diye düşünüyorum
Hangisi knkmGold sertifika var yüzde 91 verimlilik li
High powerHangisi knkm
Highpower'ın tek işi PSU üretmek o yüzden Highpower diyebilirim.MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply
High power elime ulaştı fakat hiç bir sertifikasyonu görünmüyor o yüzden bir tık içim rahat değil, eğer msı iyiyse iade edip ona geçeceğim
teknoloji şans işi ömürlük diye alırsın 1 seneye belki 2 güne bozulur ama kalite varken tabi riskler büyük ölçüde azalıyor ben fsp hydro gpro 750 kullanıyorum 2 seneye yaklaştı hala bebek gibiMSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply
Aldım da power ın üstünde bir sertifika yok kutusunun altında %90 gold sertifika yazıyorHighpower'ın tek işi PSU üretmek o yüzden Highpower diyebilirim.
Aldım da power ın üstünde bir sertifika yok kutusunun altında %90 gold sertifika yazıyor
O da iyi malteknoloji şans işi ömürlük diye alırsın 1 seneye belki 2 güne bozulur ama kalite varken tabi riskler büyük ölçüde azalıyor ben fsp hydro gpro 750 kullanıyorum 2 seneye yaklaştı hala bebek gibi