Hangi PSU Tercih Edilmeli?

tzcnapps

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar,

Aşağıda paylaştığım PSU lardan hangisi tercih edilmeli acaba. 1. seçenekte 1 adet 4+4 pin girişi vardır. Bunu alırsan 8 pin giriş takıp kullanmam gerekecek anakartı. 2. seçenek olan PSU da 2x4+4 CPU çıkışı olduğundan dolayı buraya koyuyorum. Çünkü kullandığım anakartta 8+4 pin girişi bulunmaktadır.

1. Fsp Hydro 700 Serisi 80Plus Bronze 700W PSU

2. Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply
Fsp al rampage biraz kötü bir marka psu konusunda ama gold sertifika olması biraz düşündürür ama fsp hydro serisi kalitelidir
Post automatically merged:

Fsp al rampage biraz kötü bir marka PSU konusunda ama gold sertifika olması biraz düşündürür ama fsp hydro serisi kalitelidir
Fiyata baktım ama fsp daha mantıklı

Fsp daha iyidir

Merhabalar,

Aşağıda paylaştığım PSU lardan hangisi tercih edilmeli acaba. 1. seçenekte 1 adet 4+4 pin girişi vardır. Bunu alırsan 8 pin giriş takıp kullanmam gerekecek anakartı. 2. seçenek olan PSU da 2x4+4 CPU çıkışı olduğundan dolayı buraya koyuyorum. Çünkü kullandığım anakartta 8+4 pin girişi bulunmaktadır.

2. Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply
Hocam bu ikisi arasından kesinlikle Rampage (80+ Gold olması ve full moduler olması yüzünden dedim) ama PSU konusunda daha kaliteli ve bu sektörde kendisini kanıtlamış markalara yönelmenizi rica ediyorum Corsair, Silverstone , Thermaltake , Seasonic , Cooler Master , ASUS gibi ve alırken full modüler almaya özen gösterin kablolama işi daha kolay olur ve kablolar daha şık görünür

FSP daha iyi rampage çöp bir marka zaten PSU konusunda malzeme olarak zaten çöp korumalar ne belli değil sertifikası da sahte üstelik tüm tier listelerde tehlikeli olması lazım neyse rampage almayın kalitesiz ve dandiktir FSP'den şaşma.

Hocam bu ikisi arasından kesinlikle Rampage (80+ Gold olması ve full moduler olması yüzünden dedim ama rampage kalitesizdir :D ) ama PSU konusunda daha kaliteli ve bu sektörde kendisini kanıtlamış markalara yönelmenizi rica ediyorum Corsair, Silverstone , Thermaltake , Seasonic , Cooler Master , Asus gibi ve alırken full modüler almaya özen gösterin kablolama işi daha kolay olur ve kablolar daha şık görünür

FSP al Rampage C4 gibi

o zaman fsp alıp anakartı 8 pinle beslemek bana yetecek mi? OC yaptığımda sıkıntısız kullanabilirmiyim?

o zaman fsp alıp anakartı 8 pinle beslemek bana yetecek mi? OC yaptığımda sıkıntısız kullanabilirmiyim?
anakart 8 pin mi ekran kartı mı demek istediniz hocam :D benim bildiğim anakart 24 pinlik bağlantı kullanır inşallah linç yemem :D yanlış biliyorsam düzeltin

Merhabalar,

Tabi ki Fsp Hydro 700

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri