Yardım Hangi PSU yu tercih etmeliyim ?

B.elma

80+
Reaksiyon skoru
9
Herkese merhabalar. Bütçem max 5500 civarı. Aklımda birkaç marka psu var siz hangisini önerirdiniz acaba ?
1-
2-
3-
4-

MSİ olan modeli kullanıyorum ben ve çok memnunum.

En iyisi o mu bilmem ama bilindik marka ve kalitesi sessizliği flan güzel ben memnunum. Ayrıca Amazon üstünden almıştım satıcıda Amazon'du o yüzden gözüm kapalı aldım oradan da memnun kaldım.

Hatta Amazon'dan almanı öneririm hem daha ucuz hem vade farksız 3 taksit yapılıyor.

MSİ olan modeli kullanıyorum ben ve çok memnunum.

En iyisi o mu bilmem ama bilindik marka ve kalitesi sessizliği flan güzel ben memnunum. Ayrıca Amazon üstünden almıştım satıcıda Amazon'du o yüzden gözüm kapalı aldım oradan da memnun kaldım.

Hatta Amazon'dan almanı öneririm hem daha ucuz hem vade farksız 3 taksit yapılıyor.

Teşekkür ederim cevap için hocam , peki ne kadar süredir kullanıyorsun

Teşekkür ederim cevap için hocam , peki ne kadar süredir kullanıyorsun

1 yıl oldu neredeyse çok memnunum yani.

Açıkçası bende güç kaynağı alırken bu modellere bakmıştım aşağı yukarı. Birde Asus Modeline bakmıştım. Kaliteli bilindik marka bilindik satıcı olsun diye MSİ aldım. Ağrısız baş derdindeyim ben kimse ile muhattap olmak peşinde koşmak istemiyom sonrasında.

O 2. Sıradaki ürünü bir tek Teknobiyotik satıyor bir sorun sıkıntı olsa kimle muhattap olacan satıcıyı beğenmiyom ben zaten üstüne marka ülkede var mı yok mu belli değil TEK orası satıyor çünkü. Üstüne doğru dürüst bilgi yok o ürün ile ilgili.

Gigabyte modelide teknoloji olarak geri kalıyor. PCI 5.1 ve ATX 3.1 desteği yok seri olarak eski ve bir ara sorunlu bir PSU olmuş onlarda o yüzden kimse önermiyor.

DeeoCool modelide büyük ihtimal üzmez ama oda Çin malı flan diyenler oluyordu.

Amazondan 3 taksit ile dediğim gibi o zamanlar aldım geçtim.

Hocam öneren çok ama doğru düzgün bilinen bir marka değil , lab testleri dahil hiç bir veri yok . 1000 liğinin vardı ama bunun yok , uzun kullanım verileri kullanıcı yorumları yo diye korkutuyor ya
forumda konusu olması lazım o psunun

Herkese merhabalar. Bütçem max 5500 civarı. Aklımda birkaç marka psu var siz hangisini önerirdiniz acaba ?
1-
2-
3-
4-
Raijintek cratos şu an bu bütçelerle en iyisi o, gigabyte ı ztn sevmiyorum.

1 yıl oldu neredeyse çok memnunum yani.

Açıkçası bende güç kaynağı alırken bu modellere bakmıştım aşağı yukarı. Birde Asus Modeline bakmıştım. Kaliteli bilindik marka bilindik satıcı olsun diye MSİ aldım. Ağrısız baş derdindeyim ben kimse ile muhattap olmak peşinde koşmak istemiyom sonrasında.

O 2. Sıradaki ürünü bir tek Teknobiyotik satıyor bir sorun sıkıntı olsa kimle muhattap olacan satıcıyı beğenmiyom ben zaten üstüne marka ülkede var mı yok mu belli değil TEK orası satıyor çünkü. Üstüne doğru dürüst bilgi yok o ürün ile ilgili.

Gigabyte modelide teknoloji olarak geri kalıyor. PCI 5.1 ve ATX 3.1 desteği yok seri olarak eski ve bir ara sorunlu bir PSU olmuş onlarda o yüzden kimse önermiyor.

DeeoCool modelide büyük ihtimal üzmez ama oda Çin malı flan diyenler oluyordu.

Amazondan 3 taksit ile dediğim gibi o zamanlar aldım geçtim.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim , 2. ürün doğru düzgün kullanıcı yorumları vs hiç bir bilgi olmadığı için korkuyorum aslında. çok teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumda konusu olması lazım o psunun
Hocam vardır belki aslında öneren çok kişi var ama sorun hiç uzun süre kullanan yok , doğru düzgün lab test vs değerlendirmeleri yok , 1 youtube inceleme videosu var sadece ama uzun süreli hiç bir şey yok , ondan korkutuyor

Raijintek cratos şu an bu bütçelerle en iyisi o, gigabyte ı ztn sevmiyorum.
Peki neden en iyisi hocam , gigabyte arkadaşın da dediği gibi bi ara patlayan psu nun güncellenmiş hali onu eledik diyelim , neden raıjıntek en iyisi

Kesinlikle aynı düşüncedeyim , 2. ürün doğru düzgün kullanıcı yorumları vs hiç bir bilgi olmadığı için korkuyorum aslında. çok teşekkürler hocam

Hocam vardır belki aslında öneren çok kişi var ama sorun hiç uzun süre kullanan yok , doğru düzgün lab test vs değerlendirmeleri yok , 1 youtube inceleme videosu var sadece ama uzun süreli hiç bir şey yok , ondan korkutuyor

Peki neden en iyisi hocam , gigabyte arkadaşın da dediği gibi bi ara patlayan psu nun güncellenmiş hali onu eledik diyelim , neden raıjıntek en iyisi
İçindeki bileşenler ve kanallardaki akımı (regülasyonu) daha iyi, birisi tier list yaptıydı, o detaylı bir yerlere yazdıydı da hatırlamıyorum.

Direk bu arkadaşa sorabilirsin, daha teknik bilgilere vakıf gibi.

1-
2-
3-
4-
msi a-gl kronik fan sorunlu , raijintek bu fiyata alabileceğin en iyi psulardan biri , pn850m iyidir , gigabyte aralarındaki en kötüsü sanırım.
kısaca sıralayacak olursak

1. raijintek
2. deepcool
3. msi
4. gigabyte olur sanırım.

Herkese çok teşekkür ederim . Bende her halde diğer kişiler gibi deneyimleyecem raijintek i , ya sorunsuz kronik bir sorunu olmadan devam eder , etmez ise yakınlarda insanlar kullandıkca konular açılır diye düşünüyorum :

Herkese çok teşekkür ederim . Bende her halde diğer kişiler gibi deneyimleyecem raijintek i , ya sorunsuz kronik bir sorunu olmadan devam eder , etmez ise yakınlarda insanlar kullandıkca konular açılır diye düşünüyorum :
İade mümkün hocam içini açmadığınız sürece size gelen ürün sağlam ise(bir alın sallayın kopan bir parça olmasın, ses gelmiyor np) ancak fanda belki sorun olabilir. Fan kalitesine yorum yapamayacağım.

msi a-gl kronik fan sorunlu , raijintek bu fiyata alabileceğin en iyi psulardan biri , pn850m iyidir , gigabyte aralarındaki en kötüsü sanırım.
kısaca sıralayacak olursak

1. raijintek
2. deepcool
3. msi
4. gigabyte olur sanırım.
Benim içinde deepcool 2, gerçi ondan sonrasını direk önermem🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler