- Konu Sahibi Konu Sahibi
la adam 2 tane ayrı ayrı gönderiyor risk yok ne riski anlamıyorum hala seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrı ayrı gönderiyor derken ne demek istedin. Ben uyumlu çalışmama ihtimali var diyorum.
la adam 2 tane ayrı ayrı gönderiyor risk yok ne riski anlamıyorum hala seni
Ayrı ayrı gönderiyor derken ne demek istedin. Ben uyumlu çalışmama ihtimali var diyorum.
Kingston ramim var ddr3 10 senelik midir nedir baya oluyor alalı.İlkini daha önce almıştım 4gb sonra vatandan aldım yine aynı ramdan senelerdir kullanıyorum bi sorun yaşamadım.Sipariş veriyorum öyleyse teşekkür ederim bilgisayar topluyorum ben de hazır sistem bakıyodum, bi de böyle indirimde kovalıyodum.3200 cl16sı bunun 1200tldi bu 3600mhz cl16 baya iyimiş.Teşekkür ederim.la adam 2 tane ayrı ayrı gönderiyor risk yok ne riski anlamıyorum hala seni
tabi ki de sorun çıkmaz
ne demekKingston ramim var ddr3 10 senelik midir nedir baya oluyor alalı.İlkini daha önce almıştım 4gb sonra vatandan aldım yine aynı ramdan senelerdir kullanıyorum bi sorun yaşamadım.Sipariş veriyorum öyleyse teşekkür ederim bilgisayar topluyorum ben de hazır sistem bakıyodum, bi de böyle indirimde kovalıyodum.3200 cl16sı bunun 1200tldi bu 3600mhz cl16 baya iyimiş.Teşekkür ederim.
Şuan almadım am4 anakart ya da 12600 işlemci için b660 anakart alıcam.Şuan am4 anakart var msi mag mortar b550m 5700x işlemci için.Uyar herhalde değil mi?ne demek uyumlu mu? anakartına bak ama bir yada söyle bakayım
uyumlu dostumŞuan almadım am4 anakart ya da 12600 işlemci için b660 anakart alıcam.Şuan am4 anakart var msi mag mortar b550m 5700x işlemci için.Uyar herhalde değil mi?
Şuan var dediğim msi mag mortar 550m indirimde var yani onu almayı düşünüyorum.Ama 12600 işlemci için de k olmayan düz 12600 için de kararsızım.Şuan almadım am4 anakart ya da 12600 işlemci için b660 anakart alıcam.Şuan am4 anakart var msi mag mortar b550m 5700x işlemci için.Uyar herhalde değil mi?
Sağolun sipariş veriyorum öyleyse bi kenarda dursun, işlemci ve anakarta karar vermem lazım şimdi.uyumlu dostum
Hic düşünmeden Hyperx Kingston al.
Bu 4 Ram'den birini alacağım. Fiyatları aynı gibi. En iyisi hangisi! Hangisini almamı önerirsiniz? Nedenini belirtirseniz sevinirim.