MehmetcanAydın
80+
- Reaksiyon skoru
- 267
Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Aşağıda ki seçeneklerden hangilerini seçmeliyim? Seçimler doğru mu? Şimdiden teşekkürler..
oyun oynayacaksan yüksek performansa al ancak pc ekstra ısınabilir dikkatli olMerhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Aşağıda ki seçeneklerden hangilerini seçmeliyim? Seçimler doğru mu? Şimdiden teşekkürler..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
pervormans ve enerjiden en iyi perofrmans a alMerhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Aşağıda ki seçeneklerden hangilerini seçmeliyim? Seçimler doğru mu? Şimdiden teşekkürler..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok fazla oyun oynamıyorum iş çıkışları 4-5 saat oynuyorum. Herhangi bir zararı olmaz dimi? TFT - CSGO - VALORANT - 1-2 Tanede hikayeli oyun oynuyorum.oyun oynayacaksan yüksek performansa al ancak PC ekstra ısınabilir dikkatli ol
Normalde kalsın oyun oynayacağın zaman yüksek performansa alırsın.Oyun için kullanıyorum bilgisayarı.
pc ısınmazsa hiçbir zararı olmaz forumdaki %90 kişi performansta kullanıyodur zatenÇok fazla oyun oynamıyorum iş çıkışları 4-5 saat oynuyorum. Herhangi bir zararı olmaz dimi? TFT - CSGO - VALORANT - 1-2 Tanede hikayeli oyun oynuyorum.