Hangi sistem toplamalıyım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
abiler elimde max 7 var monitörüm var yazılım işiyle uğraşıyorum yani çok güçlü bir sisteme ihtiyacım yok işlem gücü yüksek olsun yeter ne alabilirim amd veya intel ikisinede okeyim

abiler elimde max 7 var monitörüm var yazılım işiyle uğraşıyorum yani çok güçlü bir sisteme ihtiyacım yok işlem gücü yüksek olsun yeter ne alabilirim amd veya intel ikisinede okeyim
Sıfır i3 13100f griye kaln paraylada 1660 1650 falan 7 k ya anca öyle olur

Direkt ikinci el toplu satılan kasalara bak uğraşmadan onlardan alırsın. Beğendiğin ilanları atarsın hangisi iyi yorum yaparız.

hocam size işlemci mi önemli ekran kartı mı (cidden bilmiyorum)

işlemci - ram - birde depolama alanı bu ikisi kadar önemli olmasada önem arz ediyor
yok yani apu ile de işiniz görülür mü onu sordum. mesela 14400 al apusu ile idare eder misin ekran kartına da ihtiyacın var mı render mi alacaksın diye

yok yani apu ile de işiniz görülür mü onu sordum. mesela 14400 al apusu ile idare eder misin ekran kartına da ihtiyacın var mı render mi alacaksın diye
kral ekran kartı ihtiyacım yok işlemci ram anakart şuan i3 13100f düşünüyorum

kral ekran kartı ihtiyacım yok işlemci ram anakart şuan i3 13100f düşünüyorum
hocam işte f işlemci alırsanız seve seve ekran kartı da almak zorunda olursunuz. gt 1030 falan bile olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,080
Üyeler
197,814
Son üye
twzdw
Geri