IOS Hangi telefonu almalıyım? İOS

Teşekkürler hocam. Peki yd ipad, tablet almak mantıklı mı sizce? Fiyatları kendim karşılaştırdım ortalama 10k fiyat farkı çıkıyor.
Alınır hocam, 10k çok iyi fark. E-sim kullanmayacağınızı varsayıyorum zaten tablet saat gibi cihazların simi için farklı bir paket almanız gerekiyor operatörünüzden. Onlar da çok gereksiz oluyorlar. Düz bir tablet kullanıcısı olarak yd cihazın eksikliğini hissetmezsiniz hatta paranızın cebinizde kalması gayet iyi olur.

Alınır hocam, 10k çok iyi fark. E-sim kullanmayacağınızı varsayıyorum zaten tablet saat gibi cihazların simi için farklı bir paket almanız gerekiyor operatörünüzden. Onlar da çok gereksiz oluyorlar. Düz bir tablet kullanıcısı olarak yd cihazın eksikliğini hissetmezsiniz hatta paranızın cebinizde kalması gayet iyi olur.
Evet e-sim kullanmayacağım ama Garanti vs. ne olur acaba?

Evet e-sim kullanmayacağım ama Garanti vs. ne olur acaba?
Maalesef Apple ülkemize global 1 yıllık garantiyi kaldırdı. Sadece yurt içi cihazlara zorunlu olan 2 yıllık garantiyi sunuyor. Pasaportla kayıt ettirseniz dahi garanti sunmuyor artık.

zaten piyasadaki hiçbir video aracı 60hz+ desteklemiyorken sadece ana ekranda sağa sola kaydırırken dümenden “abi 120hz ya” mı diyeceksin… burada markadan çok kullanım amacın önemli oyun oynayacaksan zaten ios altında başlık açmazdın diye düşünüyorum
Kullandıktan sonra evet 120hz farklıymış der

Bütçem maksimum 55.000 TL, depolama olarak 256 GB düşünüyorum. Aklıma iPhone 15 yatıyor. Şu an Android kullanıyorum, fiziksel tuşlu modellerden geldim ve artık iPhone’a geçmeyi düşünüyorum. Nereden daha uyguna alabilirim? Kullananların deneyimlerini de paylaşırsanız sevinirim.
İkinci el iphone 14 pro - 14 pro max. bide temiz bulabilirsen 15 pro derim. Aktif olarak 14 Pro kullanıyorum. Sırf düz model olmasın diye 2. el aldım. Memnunum. Bana göre tek kötü yanı Şarj. 1 gün anca dayanıyor bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri