Hangi telefonu almalıyım?

batuyed

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
17900
Selamlar,
Yeni bir telefon alacağım ama karar veremiyorum. Aklımda şu modeller var:

• Samsung Galaxy S23 FE
  • Honor 200 / Honor 400
  • Samsung Galaxy S21 FE / Galaxy S22
  • (Alternatif olarak Galaxy A36 de var ama kamerası zayıf olduğu için pek sıcak bakmıyorum.)

Benim için en önemli kriterler:

• Kamera kalitesi, özellikle optik zoom ve detay performansı
  • UFS 3.1 depolama (hızlı dosya erişimi ve genel sistem akıcılığı için)
  • Ekran-gövde oranı yüksek olmalı, kalın çerçeveli tasarımları sevmiyorum

Oyun da oynuyorum ama 60 FPS sabit çalışsın yeter, çok üst seviye ayar şart değil.

Bu kriterlere göre hangi modeli önerirsiniz? Özellikle S23 FE daha mantıklı gibi geliyor ama Honor tarafı da donanım olarak güçlü.
Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler!

1 senedir s23fe kullanıyorum gayet memnunum. Arka kamerasından gerçekten çok memnunum ön kamerası ışıksız ortamlarda çok net değil ama genelde fotoğraf çektiğim için arka kamera beni fazlasıyla tatmin ediyor. Zoom özelliği de baya iyi 30x zoom var ve çektikten sonra kendi çözünürlüğü arttırıyor. En beğendiğim özelliklerden biri fotoğraf düzenlemedeki yapay zeka teknolojisi gerçekten muazzam işler çıkartıyor. İstemediğim obje, yansıma, gölgeleri rahatça siliyor ve kaldırıyorum. 120hz ekran olması da gerçekten akıcılık sağlıyor.

1 senedir s23fe kullanıyorum gayet memnunum. Arka kamerasından gerçekten çok memnunum ön kamerası ışıksız ortamlarda çok net değil ama genelde fotoğraf çektiğim için arka kamera beni fazlasıyla tatmin ediyor. Zoom özelliği de baya iyi 30x zoom var ve çektikten sonra kendi çözünürlüğü arttırıyor. En beğendiğim özelliklerden biri fotoğraf düzenlemedeki yapay zeka teknolojisi gerçekten muazzam işler çıkartıyor. İstemediğim obje, yansıma, gölgeleri rahatça siliyor ve kaldırıyorum. 120hz ekran olması da gerçekten akıcılık sağlıyor.
Siz ne zamandır kullanıyorsunuz eksi yönleri nelerdir? 2.el 14.000 TL'ye mevcut

eğer çok önemliyse s23 fe olur hocam zaten birbirleriyle çok benzerler ama s22 daha hafif daha ince ve daha küçük

Siz ne zamandır kullanıyorsunuz eksi yönleri nelerdir? 2.el 14.000 TL'ye mevcut
1 seneyi geçti sanırım kullanalı. Eksi yönleri benim için yok denecek kadar az. Ekran 120hz olması şarjı daha fazla yiyor ama benim için bi sorun teşkil etmiyor 1 günü rahat çıkarıyor 60hz kullandığımda 2 günü zorluyor. Onun dışında gördüğüm bir eksi yön yok hocam. Gerçekten hayatımda ilk defa bir telefondan bu kadar memnun kaldım. Çok araştırarak aldım.

1 seneyi geçti sanırım kullanalı. Eksi yönleri benim için yok denecek kadar az. Ekran 120hz olması şarjı daha fazla yiyor ama benim için bi sorun teşkil etmiyor 1 günü rahat çıkarıyor 60hz kullandığımda 2 günü zorluyor. Onun dışında gördüğüm bir eksi yön yok hocam. Gerçekten hayatımda ilk defa bir telefondan bu kadar memnun kaldım. Çok araştırarak aldım.
Tam benlik bir telefon.

Selamlar,
Yeni bir telefon alacağım ama karar veremiyorum. Aklımda şu modeller var:

• Samsung Galaxy S23 FE
  • Honor 200 / Honor 400
  • Samsung Galaxy S21 FE / Galaxy S22
  • (Alternatif olarak Galaxy A36 de var ama kamerası zayıf olduğu için pek sıcak bakmıyorum.)

Benim için en önemli kriterler:

• Kamera kalitesi, özellikle optik zoom ve detay performansı
  • UFS 3.1 depolama (hızlı dosya erişimi ve genel sistem akıcılığı için)
  • Ekran-gövde oranı yüksek olmalı, kalın çerçeveli tasarımları sevmiyorum

Oyun da oynuyorum ama 60 FPS sabit çalışsın yeter, çok üst seviye ayar şart değil.

Bu kriterlere göre hangi modeli önerirsiniz? Özellikle S23 FE daha mantıklı gibi geliyor ama Honor tarafı da donanım olarak güçlü.
Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler!
oyun için samung dan şaşma s23fe alabilirsin diğer söylediğin modeller alt modeller zaten oyun için samsung ta a serileri az tercih edilir

Geri