Yıldırım_1
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Bütçe
- 7000
Poco m3 pro 5g mu Xiaomi mi 11 lite mu redmi note 10 mu redmi 10 2022 mi redmi note 11 mi Samsung a14 mi?
Yurt dışı istersen redmi nkte 14 prolara bak istersen şahsen kullanıyorum memnunum 1 ay önce şarja taktımPoco m3 pro 5g mu Xiaomi mi 11 lite mu redmi note 10 mu redmi 10 2022 mi redmi note 11 mi Samsung a14 mi?
Yd tercih etmiyorum bu telefonlar Alınır mı?? veya hangisi daha çok dayanır?Yurt dışı istersen redmi nkte 14 prolara bak istersen şahsen kullanıyorum memnunum 1 ay önce şarja taktım![]()
A14 en mantıklısı duruyor hocam ya bence ama tabi diğer arkadaşlara da sormsk gerek tabi ama buda olmazsa redmi note 11 alYd tercih etmiyorum bu telefonlar Alınır mı?? veya hangisi daha çok dayanır?
galaxy a16 6/128in asagisini almamak lazim.Poco m3 pro 5g mu Xiaomi mi 11 lite mu redmi note 10 mu redmi 10 2022 mi redmi note 11 mi Samsung a14 mi?
Xiaomi telefonlar uzun süre kullanılabiliyor Xiaomi almak mantıklı.A14 en mantıklısı duruyor hocam ya bence ama tabi diğer arkadaşlara da sormsk gerek tabi ama buda olmazsa redmi note 11 al
Mi ler uzun süre düz redmiler üzüyor dediğim gibi ya 2. El bak ya yd Tr olarak almaya çalışırsan şahsen bu paraya alacağın iPhone X i bile daha çok öneririm çünkü en azından hatasızsa çok daha kaliteliXiaomi telefonlar uzun süre kullanılabiliyor Xiaomi almak mantıklı.
Mi ler uzun süre düz redmiler üzüyor dediğim gibi ya 2. El bak ya yd Tr olarak almaya çalışırsan şahsen bu paraya alacağın iPhone X i bile daha çok öneririm çünkü en azından hatasızsa çok daha kaliteli
Bütçeye uygun a32 var alınır mı??Hiçbirini tavsiye etmem ikinci el samsung a53 bulabilirsiniz o fiyata ve bu saydıklarınızdan daha iyidir. Ama illa bunlardan birini alıcam sıfır olsun diyorsanız samsung a14 önerebilirim ama gerçekten kötü bir telefondur ona göre düşünün derim.
arkadaşımın annesinde a32 vardı kasıyordu ve şarjı geç doluyorduBütçeye uygun a32 var alınır mı??
Buldum aslında redmi note 12 sorunu yoksa almayı düşünüyorum.Bu arkadaş alana kadar ben 80 yaşını deviririm 50 defa aynı konuyu açtı evreni satın almak olsa insan bu kadar düşünmez ne telefonmuş ucuz telefon anketçisimidir nedir milletin yorumlarını öğrenmek istiyo sürekli