Hangi telefonu almalıyım?

Reaksiyon skoru
30
Bütçe
7000
Poco m3 pro 5g mu Xiaomi mi 11 lite mu redmi note 10 mu redmi 10 2022 mi redmi note 11 mi Samsung a14 mi?

Bu bütçelerde ya yd yada 2. El eski amiral cihaz Samsung özellikle ona bakman lazım ki üzmesin ne yapacağını bilmiyordum cihazda ama anneme a 16 aldı babam 6/128 olanından telefonun arayüzünde arkada 3/4 program kalınca kastı yani oda daha pil döngüsü 1 di

Xiaomi telefonlar uzun süre kullanılabiliyor Xiaomi almak mantıklı.
Mi ler uzun süre düz redmiler üzüyor dediğim gibi ya 2. El bak ya yd Tr olarak almaya çalışırsan şahsen bu paraya alacağın iPhone X i bile daha çok öneririm çünkü en azından hatasızsa çok daha kaliteli

Hiçbirini tavsiye etmem ikinci el samsung a53 bulabilirsiniz o fiyata ve bu saydıklarınızdan daha iyidir. Ama illa bunlardan birini alıcam sıfır olsun diyorsanız samsung a14 önerebilirim ama gerçekten kötü bir telefondur ona göre düşünün derim.

Mi ler uzun süre düz redmiler üzüyor dediğim gibi ya 2. El bak ya yd Tr olarak almaya çalışırsan şahsen bu paraya alacağın iPhone X i bile daha çok öneririm çünkü en azından hatasızsa çok daha kaliteli
Hiçbirini tavsiye etmem ikinci el samsung a53 bulabilirsiniz o fiyata ve bu saydıklarınızdan daha iyidir. Ama illa bunlardan birini alıcam sıfır olsun diyorsanız samsung a14 önerebilirim ama gerçekten kötü bir telefondur ona göre düşünün derim.
Bütçeye uygun a32 var alınır mı??

Bu arkadaş alana kadar ben 80 yaşını deviririm 50 defa aynı konuyu açtı evreni satın almak olsa insan bu kadar düşünmez ne telefonmuş ucuz telefon anketçisimidir nedir milletin yorumlarını öğrenmek istiyo sürekli

Bu arkadaş alana kadar ben 80 yaşını deviririm 50 defa aynı konuyu açtı evreni satın almak olsa insan bu kadar düşünmez ne telefonmuş ucuz telefon anketçisimidir nedir milletin yorumlarını öğrenmek istiyo sürekli
Buldum aslında redmi note 12 sorunu yoksa almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,225
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri