Neler Yeni

Hangi telefonu almalıyım ?

emirylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emir Yılmaz
Dostlar selamlar. Babama bir telefon arıyorum ve kararsız kaldım . Öncelikle telefonu Türk Telekom üzerinden faturaya yansıtarak 10 veya 12 ay taksitli şekilde alacağız ve önerilerini , yorumlarınızı buraya görme yapmanızı rica ederim. Malum ekonomi şartları peşin para ile almak şuanda bizim için zor . Alışveriş kredisi ile de faize bulaşmak istemiyoruz . Bunun sonucunda alabileceğimiz tek yer Operatör üzzerinden faturaya yansıtmak oluyor. Ben sitede bazı modeller buldum . Aradığımız cihaz ise fp olması . Performansı , kamerası , ekranı fiyata göre ideal ve çöp olmasın yeterli diyebiliriz. Birde malum ekonomide bizi kısa süre değil biraz götürmesi lazım bu cihazın . Sitedeki ürünlerden önerdiklerinizi bayileri tek tek gezip sorgulayıp bulmaya çalışacağım.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/akilli-telefon Türk Telekomdaki Cihazlar
https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/akilli-telefon/xiaomi-redmi-note-10s-128gb
Not: Bu cihazların stoklarında olduğu veya tam bu fiyatta olduğu garantisi yok . Sizden sadece Türk Telekom sayfasından 10 veya 12 taksit olarak satılan cihazlardan en iyi olanı önermeniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostlar selamlar. Babama bir telefon arıyorum ve kararsız kaldım . Öncelikle telefonu Türk Telekom üzerinden faturaya yansıtarak 10 veya 12 ay taksitli şekilde alacağız ve önerilerini , yorumlarınızı buraya görme yapmanızı rica ederim. Malum ekonomi şartları peşin para ile almak şuanda bizim için zor . Alışveriş kredisi ile de faize bulaşmak istemiyoruz . Bunun sonucunda alabileceğimiz tek yer Operatör üzzerinden faturaya yansıtmak oluyor. Ben sitede bazı modeller buldum . Aradığımız cihaz ise fp olması . Performansı , kamerası , ekranı fiyata göre ideal ve çöp olmasın yeterli diyebiliriz. Birde malum ekonomide bizi kısa süre değil biraz götürmesi lazım bu cihazın . Sitedeki ürünlerden önerdiklerinizi bayileri tek tek gezip sorgulayıp bulmaya çalışacağım.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/akilli-telefon Türk Telekomdaki Cihazlar
https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/akilli-telefon/xiaomi-redmi-note-10s-128gb
Not: Bu cihazların stoklarında olduğu veya tam bu fiyatta olduğu garantisi yok . Sizden sadece Türk Telekom sayfasından 10 veya 12 taksit olarak satılan cihazlardan en iyi olanı önermeniz.
Türk Telekom’da taksitle alınca da üzerine taksit payı koyuyor daha pahalıya alıyorsun. Yani kredi çıkması yönünde bir sıkıntınız yoksa bence alışveriş kredisi de fiyatlarına bakılıp değerlendirilebilir.

Attığın sitedeki fiyatlar aşırı ucuz bu arada, şubede bu fiyatların yanına bile yaklaşmazsın sitede 2500 yazan cihazlara şuan 4K istiyorlar. Büyük ihtimalle fiyatları sitede güncellenmemişler.

emirylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emir Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom’da taksitle alınca da üzerine taksit payı koyuyor daha pahalıya alıyorsun. Yani kredi çıkması yönünde bir sıkıntınız yoksa bence alışveriş kredisi de fiyatlarına bakılıp değerlendirilebilir.
Babamın amacı fazla para vermemek değil . Amacı Banka ve faize bulaşmamak . Yani bu şekilde alabiliriz birtek . Öneriler bu yönde olursa sevinirim

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
kredi ile faize bulaşmim diyosun ama fatura üzerine aldığın telefona kat kat daha fazla faiz uygulandığını bilmiyor musun ikisi de faiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

note10 s al geç babanı uzun bi süre idiare eder daha da ucuz diğerlerinden

emirylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emir Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kredi ile faize bulaşmim diyosun ama fatura üzerine aldığın telefona kat kat daha fazla faiz uygulandığını bilmiyor musun ikisi de faiz

note10 s al geç babanı uzun bi süre idiare eder daha da ucuz diğerlerinden
dostlar sizce ben bunu babama anlatabiliyor muyum acaba . Vade farkı olarak adlandırıldığı icin o tarafa yöneliyor. . Note 10 s yoksa ne alınabilir peki .Omix , a74 fln . hangisi tercih edilir

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
oppo reno 5 lite

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
dostlar sizce ben bunu babama anlatabiliyor muyum acaba . Vade farkı olarak adlandırıldığı icin o tarafa yöneliyor. . Note 10 s yoksa ne alınabilir peki .Omix , a74 fln . hangisi tercih edilir
omix en son seçeneğe bırak

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Omix neden sona bıraksın. Bir sorun mu yaşadınız. Çünkü telefon alacağım omix x600 öneriliyor yt kanallarında. Eğer sorunu varsa lütfen yazın.
Yeğenimde daha alt model bir omix var pek hoşuma gitmedi clash of clans oyununda klavyesi bile kasıyordu. Üst modelin işlemcisi daha güçlü tabi ama yine de o fiyata daha iyi telefonlar var

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Babama türk telekomdan omix 600 4gb ram, 128 rom olan modelini aldım. Helio g88 var ve ekran 90hz. İçerik tüketmek çok keyifli. Arayüz gayet akıcı ama ben yine de animasyonları kapattım. Ayrıca eskiden note cihazlarında olan süper güç tasarruf modu da bulunmakta. 18 watt Hızlı şarj da var. Kutudan kılıf, ekran koruyucu çıkıyor, kulaklık çıkmıyor. Kamerası gündüz fena değil. Sorunuz varsa cevaplarım.
Ancak bulabilirseniz gm 21 pro daha iyi seçenek türk telekomda. Hem aylık taksidi daha uygun hem g90 var ve kamerası daha iyi.

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Uucz

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Evet dediğiniz doğru. GM 21 pro şimdi baktım hemen hemen aynı fiyat ama daha iyi. Tabi omix x600 de 90 Hz var ve sizin 4 GB. GM 21 pro 6 GB olanı aynı fiyatlar. 90 Hz olması bence ikisi arasında çok fark bırakmıyor. GM 21 pro işlemcisi bir tık daha iyi ama omix x600 90 Hz destekliyor. Almak isterken kişiye göre değişir diyebiliriz. Ama unutmadan diyeyim 90 Hz daha fazla şarj götürür. Tabi boşuna telefonu almadınız. Yani mümkünse sadece oyunlarda 90 Hz açın. Normal kullanımda 60 Hz yeter de artar.

Yeğenimde daha alt model bir omix var pek hoşuma gitmedi clash of clans oyununda klavyesi bile kasıyordu. Üst modelin işlemcisi daha güçlü tabi ama yine de o fiyata daha iyi telefonlar var
Anladım sağolun hocam. Zaten almışken parayı basıp uzun sene götürecek telefon alacağım.

Son düzenleme:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Evet dediğiniz doğru. GM 21 pro şimdi baktım hemen hemen aynı fiyat ama daha iyi. Tabi omix x600 de 90 Hz var ve sizin 4 GB. GM 21 pro 6 GB olanı aynı fiyatlar. 90 Hz olması bence ikisi arasında çok fark bırakmıyor. GM 21 pro işlemcisi bir tık daha iyi ama omix x600 90 Hz destekliyor. Almak isterken kişiye göre değişir diyebiliriz. Ama unutmadan diyeyim 90 Hz daha fazla şarj götürür. Tabi boşuna telefonu almadınız. Yani mümkünse sadece oyunlarda 90 Hz açın. Normal kullanımda 60 Hz yeter de artar.

Anladım sağolun hocam. Zaten almışken parayı basıp uzun sene götürecek telefon alacağım.
Babam oyun oynamaz. Sosyal medya, bankacılık uygulamaları ve bazen de kamera. O yüzden ben hz olayını telefona bıraktım. Kendisi 90hz otomatik çıkartıyor. Omixde sanal ram de var. 4+4 şeklinde çalışıyor. 4 gerçek ram , 4 sanal ram. Ayarlardan ram miktarına dokunamıyorsunuz sadece sanal ram otomatik kullanılsın mı yoksa hiç kullanılmasın mı, onu ayarlıyorsunuz. Ben bunu da telefona bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom