umutbeedir
80+ Bronze
Dahası
samsung a9 2018 128gb emektarım
1- Realme c2 64 gb blue kullanıyorum yeni bir telefona geçeceğim.1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?
Alıntıyı görüntüle
Mi 11 t 7 ay1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?
Alıntıyı görüntüle
Hocam benim tanıdığım bir kız var kızda iphone 14 Pro almış. Kız instagramda 144p efekti kullanıyor. Ben benim A52S'im ile mükemmel fotoğraflar çekiyorum. Cidden alanların çoğu kullanmayı bilmiyor.Açıkçası İphone alanların çoğunun o telefonun gücünden faydalandığını düşünmüyorum.
İnsta , Snapchat , Foto için kullanıyorlar genelde sırf o yüzden telefon bile değiştirmedim çünkü ihtiyacım yok gene sosyal medyaya girebiliyor ve video izleyip konuşuyorum
Zaten çoğu telefonunu değiştirse de önceki telefonunda aynı şeyleri yapabiliyordu geneli böyle gene aynı şeyleri yapıyorlar
Bu devirde kimse telefonun hakkını vermiyor, veremiyor. Her gün 3 saat oyun oynayan, 10-20 fotoğraf çeken, 6-8 sene kullanan yok.Açıkçası İphone alanların çoğunun o telefonun gücünden faydalandığını düşünmüyorum.
İnsta , Snapchat , Foto için kullanıyorlar genelde sırf o yüzden telefon bile değiştirmedim çünkü ihtiyacım yok gene sosyal medyaya girebiliyor ve video izleyip konuşuyorum
Zaten çoğu telefonunu değiştirse de önceki telefonunda aynı şeyleri yapabiliyordu geneli böyle gene aynı şeyleri yapıyorlar
ortalama 3 4 aylık bir fark var arada hocam teknoloji olarak büyük bir fark var işin içine baktığınızda açıkçası kendimde kullandım gördüm şuanki telefon piyasasında samsung solladı geçti şu a20 m20 serisi gibi cihazları çıkarttığı dönemde samsung çok geri düşmüştü piyasada hem xiaomi hemde huawei bandında iphone zaten hayli hayli gidiyordu fakat günümüzde güncel olarak aksini iddia etmemek lazım iki markanında son cihazlarını karşılaştırmak gerekirse samsung çok daha önce şuanda hem ekran hem kamerada güncelleme konusunda da dediğim gibi 5 yıl güncelleme sözü verdi Samsung sürekli ara cihazlar çıkarttığı için insanlarda çabuk eskime algısı olmuş işin aslına bakarsak dıştan öyle dursada cihazlar o kadar çabuk eskimiyor kullanım ve ihtiyaca göre belki güncelde yetersiz kalabilir ama bu algı yanlış ve şuanda bende type c muhabbeti için iphone 15 i bekliyorum almayı düşünüyorum kamerayla o kadar çok işim yok 100x zoom yapayım vs gibi net çeksin yetiyor fakat sonrasında s24 e de bakıcam büyük ihtimalle fiyat olarak ikisi birbirine sağlam rakipler olucak iki cihazda ona göre tercihimi yapıcam bende yinede belirttiğim gibi s24 ultranın 15 pro maxı katlayacağını düşünüyorum2 aya çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
S23 ile iphone 14 arasında ne kadar süre varsa
S23 ile karşılaştırmak için 15 serisini beklemesi o kadar mantıklı. Çünkü iphone özellikle bekliyor ve düzgün özellikleri kopyalıyor. Always on display ve widgetlar gibi
Büyük ihtimale o da iphone 15 çıktıktan 5-6 ay sonra çıkacaktır yeni teknolojiler ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem 2-3 gb yiyor. Uygulamalara kalan maksimum 4gb ram.
Hayatımız filtreler ve maskeler olmuş aga ne diyonHocam benim tanıdığım bir kız var kızda iphone 14 Pro almış. Kız instagramda 144p efekti kullanıyor. Ben benim A52S'im ile mükemmel fotoğraflar çekiyorum. Cidden alanların çoğu kullanmayı bilmiyor.