Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
samsung a9 2018 128gb emektarım

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?

Alıntıyı görüntüle
1- Realme c2 64 gb blue kullanıyorum yeni bir telefona geçeceğim.
2- iphone almak f/p açısından mantıksız sosyal medya içerik üreticileri için bir şey diyemeyeceğim ayrıca uzun ömürlü hala bence ip11 alınabilir. samsung, xiaomi, poco ve huawei almak mantıklı.
3- samsung üst modellerde bence iphone'dan daha iyi, kamera olarak kesinlikle daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?

Alıntıyı görüntüle
Mi 11 t 7 ay
Hiçbir telefon çünkü hepsi vergilerle ederinin üstü fiyata satılıyor
F/p olarak Samsung fiyatları baz almassak iPhone

java

80+ Bronze
Açıkçası İphone alanların çoğunun o telefonun gücünden faydalandığını düşünmüyorum.
İnsta , Snapchat , Foto için kullanıyorlar genelde sırf o yüzden telefon bile değiştirmedim çünkü ihtiyacım yok gene sosyal medyaya girebiliyor ve video izleyip konuşuyorum
Zaten çoğu telefonunu değiştirse de önceki telefonunda aynı şeyleri yapabiliyordu geneli böyle gene aynı şeyleri yapıyorlar
Hocam benim tanıdığım bir kız var kızda iphone 14 Pro almış. Kız instagramda 144p efekti kullanıyor. Ben benim A52S'im ile mükemmel fotoğraflar çekiyorum. Cidden alanların çoğu kullanmayı bilmiyor. :D

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nokia 6 2017 2.el 600 tl ye almıştım.
Halen kullanıyorum.

1 kez şarj soketi yaptırdım, hoparlör değiştirdim. Şimdide ahizesi yüksek seste cızırtı yapıyor.
Şarj soketini tamir eden şahıs nasıl yaptıysa alt mikrofonu çalışmaz oldu belli bir süre sonra .

İmzamda yazan diğer Nokia telefonları da kullanıyorum. 808 pureview de var. Çağın ötesinde bir cihaz.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
REALME 7

şahin doğan

80+ Platinum
Açıkçası İphone alanların çoğunun o telefonun gücünden faydalandığını düşünmüyorum.
İnsta , Snapchat , Foto için kullanıyorlar genelde sırf o yüzden telefon bile değiştirmedim çünkü ihtiyacım yok gene sosyal medyaya girebiliyor ve video izleyip konuşuyorum
Zaten çoğu telefonunu değiştirse de önceki telefonunda aynı şeyleri yapabiliyordu geneli böyle gene aynı şeyleri yapıyorlar
Bu devirde kimse telefonun hakkını vermiyor, veremiyor. Her gün 3 saat oyun oynayan, 10-20 fotoğraf çeken, 6-8 sene kullanan yok.
Ben telefonda en çok kameraya önem veriyorum. 2017'den beri toplam 850 fotoğraf var. Belki 10.000 tane silmişimdir ama sildiklerim boşuna çektiklerim. Genelde yazın gezerken anı olması için kameraya önem veriyorum.
Sende önceki telefonunla aynı şeyi yapıyorsun ama daha iyisi oluyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1- Samsung E250 -Alım Yılı:2006 -Fiyat: Benzinlik Hediyesi
2- Nokia 5130 XpressMusic -Alım Yılı:2011 -Fiyat:200 TL
3- Asus Zenfone 5 -Alım Yılı:2015 -Fiyat:700 TL
4- Huawei Mate 20 Lite-Alım Yılı:2019 -Fiyat:2400 TL
5- Realme GT2 -Alım Yılı:2023 -Fiyat: 11400 TL

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
4 yıl kadar Ximi note 6 pro kullandım gücü rami artık uygulamalara yetmemeye başladı. 2 ay kadar 14 pro max kullandım şuanda da Ximi note 10 pro kullanıyorum. Bozulursa güncel kurda yurtdışı ximiden devam ederim. Geçen zamma kadar yd iPhone alınırdı şuan alınmaz. Yatırımlık ise iPhone alınır kullanımlık ise Samsung bütçe azsa Xiaomi tercih ederim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
2 aya çıkıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

S23 ile iphone 14 arasında ne kadar süre varsa
S23 ile karşılaştırmak için 15 serisini beklemesi o kadar mantıklı. Çünkü iphone özellikle bekliyor ve düzgün özellikleri kopyalıyor. Always on display ve widgetlar gibi :)

Büyük ihtimale o da iphone 15 çıktıktan 5-6 ay sonra çıkacaktır yeni teknolojiler ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem 2-3 gb yiyor. Uygulamalara kalan maksimum 4gb ram.
ortalama 3 4 aylık bir fark var arada hocam teknoloji olarak büyük bir fark var işin içine baktığınızda açıkçası kendimde kullandım gördüm şuanki telefon piyasasında samsung solladı geçti şu a20 m20 serisi gibi cihazları çıkarttığı dönemde samsung çok geri düşmüştü piyasada hem xiaomi hemde huawei bandında iphone zaten hayli hayli gidiyordu fakat günümüzde güncel olarak aksini iddia etmemek lazım iki markanında son cihazlarını karşılaştırmak gerekirse samsung çok daha önce şuanda hem ekran hem kamerada güncelleme konusunda da dediğim gibi 5 yıl güncelleme sözü verdi Samsung sürekli ara cihazlar çıkarttığı için insanlarda çabuk eskime algısı olmuş işin aslına bakarsak dıştan öyle dursada cihazlar o kadar çabuk eskimiyor kullanım ve ihtiyaca göre belki güncelde yetersiz kalabilir ama bu algı yanlış ve şuanda bende type c muhabbeti için iphone 15 i bekliyorum almayı düşünüyorum kamerayla o kadar çok işim yok 100x zoom yapayım vs gibi net çeksin yetiyor fakat sonrasında s24 e de bakıcam büyük ihtimalle fiyat olarak ikisi birbirine sağlam rakipler olucak iki cihazda ona göre tercihimi yapıcam bende yinede belirttiğim gibi s24 ultranın 15 pro maxı katlayacağını düşünüyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam benim tanıdığım bir kız var kızda iphone 14 Pro almış. Kız instagramda 144p efekti kullanıyor. Ben benim A52S'im ile mükemmel fotoğraflar çekiyorum. Cidden alanların çoğu kullanmayı bilmiyor. :D
Hayatımız filtreler ve maskeler olmuş aga ne diyon :D
Snapchat sayesinde her yerde filtre görüyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Samsung A20+5 yıl oldu hatta geçmiştir bile

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap