s23 ultranın fiyatına göre rakibi 14 pro son nesil dersek 14 pro max olacaktır açık ara çok daha önde iki cihazdan da İphone alan arkadaşlar kameraya bakarak alıyorlar genelde şuanda makroda p60 pro zoom da s23 ultra en iyisi olacaktır ön kamerada farklılıklar var illa ki s22 ön kamerası daha güzel baktığımızda s22 ultranında arka kamerası daha güzel öne nazaran15 çıktığında rakibi gelecek olan s24 serisi olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
geriden takip etmelik bir durum yok fiyata ve son nesile göre karşılaştırıyoruz şuan telefon alacak biri geriden geliyor diye 1 sene beklemesi saçma olacaktır düşündüğünüzde
4GB Ram olduğunu nereden çıkardınız? 6GB Ram var cihazda, ek olarak depolamadan kısıp +5GB Sanal Ram ekleyebiliyorsunuz, bu zamana kadar kastığını da görmedim. Fakat bu dediğim telefon sorunsuz anlamına gelmiyor.10S mesela kasmaya çok müsait, 4GB ram hiç bir işleme yetmez günümüzde. Çok çabuk dolması olası.
2 aya çıkıyor.geriden geliyor diye 1 sene beklemesi saçma olacaktır düşündüğünüzde
Büyük ihtimale o da iphone 15 çıktıktan 5-6 ay sonra çıkacaktır yeni teknolojiler ile.s24 serisi olacaktır
Sistem 2-3 gb yiyor. Uygulamalara kalan maksimum 4gb ram.4GB Ram olduğunu nereden çıkardınız?
Benimki yurt dışı cihazı olduğu için güncelleme sonrası modem dosyası falan uğraşmam gerekiyor . Ben guncellemedim 12.0.1 sürümünde şuan .Sana bir sorum olacak.
Bende note 10 pro kullanıyorum ve miui 14 e yükselttiğimden beri telefonda çökme donma olmaya başladı. Öncesinde süper bir cihazdı şimdi boka sarmaya başladı ara ara delirtiyor beni.
Sende böyle sorunlar var mı ?
En son redmi note 8 prodan iphone a geçmişti diye hatırlıyorum.%80 PC (CS:GO SADECE )
Telefondan Clash Royale, 8BallPoll oynarım sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk Abdullah Hacıgül, Realme kullanıyor değil mi?
Hocam Redmi 10C Dışında artık bence pek garibanın dostu değil. Hatta kazık bile diyebileceğim çok telefonları var.Garibanın dostu xaomi