Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,320
İsim
uwu
Redmi 10 2022 6+2/128gb

2023 yıl başından beri kullanıyorum oyun oynamaya Lara rahat rahat yeter ekranı LCD ekran babamın teli amoled ondan foruma bakınca kendi teline bakmak bile istemiyorum çok ayrı seviye amoled ama LCD de fiyatı dolayısıyla alınabilir redmi 10 2022 cihazından oyun dışında memnunum.pubg mobile gibi battle royale oyununda akıcı -45 FPS ama stabil değil o yüzden memnun değilim ama bundan fazla da sıkıntı etmiyorum PC oyuncusuyum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
redmi 9t 128gb 4+2 ram 1 sene oldu
kesinlikle samsung veya bütçeye göre iphone
fp olarak samsung ama bütçe varsa iphone güncelleme ve arayüz kamera vs. için daha iyi bir seçenek
bende aynı telefonu 2 senedir kullanıyorum geçmiş olsun.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Ömer Murat KARACA
S20 FE 6-128
Ekim 2021'de aldım. 1 kere arka kapak açılma yaptı garantiden tekrar yapıştırdılar. Şuanda da ufaktan amoled yanığı / gölgelenme var tekrar garantiye göndereceğim. Günde 9-10 saat ekran süresi alan birisiyim işim telefonla. O sebeple kozmetik kusurlar normal geliyor. Tabii bu ekran süresi için bazen 2 bazen 3 kez telefonu şarj ediyorum.

Son gelen güvenlik paketi telefonu bi tuhaf hale getirdi. Şarjdayken kullanırsam aşırı ısınma yapıp hızlı şarj olmayı kesiyor. Soğuyunca kaldığı yerden 25W devam ediyor.

Olacağından pek ümidim yok ancak gençlere vergi indirimi gelirse S23 Ultra'ya geçiş yapacağım. Gelmezse 2 sene daha devamke.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
redmi 9t 128gb 4+2 ram 1 sene oldu
kesinlikle samsung veya bütçeye göre iphone
fp olarak samsung ama bütçe varsa iphone güncelleme ve arayüz kamera vs. için daha iyi bir seçenek
kamera için iphone önermenize anlam veremedim ip11 pro max ten s21Fe ye geçtim tek artısı ön kamerasıydı 11 pro maxın s21 e nazaran ve samsung sonraki cihazlarına 5 yıl güncelleme sözü verdi mediamarkta gidip s23 ultra ile iphone son cihazı yani rakibi 14 pro maxın kamerasını karşılaştırmanızı öneririm samsungun şuanki cihazları exynos sağolsun bataryada çok iyi değil fakat yine iş görüyor 14 pro max ile s23 ultrayı gece arkadaşlarla karşılaştırdık ön kamera akşam selfie çekince osuruyor açık açık düşük ışıklı mekanda

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Eren
M31 128GB

Zamanın en mantıklı hareketini yapmışım m31 kullanıyorum bataryası 6000mah, kamerası gayet idare eder ve 128 gb. Neredeyse yıl oldu ta o zaman diyodum keşke m51 alabilsem diye şu an m31s ler var 18k falan hayatımda gördüğüm en daşaklı telefon m51 sonra m31 dir. Abi 3 yıl geçmesine rağmen hala oyun oynanmadığı takdir 2 gün götüren bi telefon candır(konum falan full açık arkada 10 uygulama açık yine götürüyor yiğidim :) . Iphone almak lazım yatıram amaçlı ama çok geç bu fiyatlara iphone alınmaz.

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
yılbaşından hemen önce iphone 14 pro max aldım. kayıt uçak bileti cart curt 30 bine mal oldu toplam. bir daha böyle bir telefon alabilir miyim sanmıyorum. kayıt ücreti uçtu gitti. telefonu söylememe gerek yok zaten bilen biliyor.

EsdeathSama

80+ Bronze
iPhone 12 mini

ÖrdekAbi

80+ Silver
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?

Alıntıyı görüntüle
2023 Nisandan beri iphone 13 kullanıyorum
2023 yılında iphoneler ciddi zamlar geldi ama halen daha alınır ama bence xiaomi marka eskiden kullanmış olarak söylüyorum o kadar zam gelmesine rağmen fiyatları iyi ve güzel telefonlar xiaomi alınabilir
kesinlikle iphone iyidir ama s23 ultra telefonunu begenmiyor değilim iphone 14 pro yerine alınabilir ama kesinlikle iphone yazılım tasarım kamera olsun kat kat iyidir.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?

Alıntıyı görüntüle
2022 başından beri xiaomi a2 lite sonra mate 10 lite sonra tecno camon 18 sonra ip11 pro max şuanda s21Fe kullanıyorum aldığım zamanki fiyatına ve performansına bakaraktan camon 18 beni çok memnun bıraktı şuanda s21Fe den memnunum bataryası kameraları ve oyun oynama konusunda yanında birde akıllı saatle aldım birlikte kampanyayla iki cihazda birlikte güzel çalışıyor sadece airpods almıştım iphone ile kulaklık değişicem airpods ile samsung istediğim gibi çalışmıyor rahatsız ediyor otomatik kulak algılama sporda çok sinirimi bozmaya başladı

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Samsung S20 FE'yi son 15 gündür kullanıyorum
Sana bir şey sormak istiyorum şimdi telefon ekranı kapalı iken ekrana bir kere dokunduğunda always on display ekranı açılıyor ya çıkan ekranda aşağıda gözüken ne kadar şarj kaldığı bilgisi onun tam üstündeki saate göre çok çok az fark ile geç geliyor mu ? Bu durumu farketmek için dikkatli bakman gerekiyor. Sormanın nedeni bugün dikkatimi çekti kafama takıldı çünkü always on display ekranını açtığım zaman çok çok az fark ile geliyordu.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
2019 dan beri m20 32gb versiyon Samsung