Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,993
- İsim
- Burak Karadağ
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, para derdi olmazsa herkes tabi ki iPhone alır geçer ben de aynısını yapardım ama bütçe ve performans konusuna bakılırsa ben genelde Xiaomi ve Samsung taraftarıyım.Şimdi kullandığımla ilgiliyse telefondan pek bir şey oynamıyorum zaten her türlü ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor, SD 730G/Adreno 618 var. 108MP kamera olayı iyi. Makro, UW vs. de var.
Çentik hizasının tam altında bir çizgi var şuan. O sorun olduğunu gösteriyor. Bazen olmuyor sorunsuz kullanmıştım geçtiğimiz birkaç ay. Şuan parlaklık fulleyince ekran bembeyaz oluyor. Bazen ekran titriyor, titreşimsiz mod daha kötü yapıyor. %70-80 üzeri parlaklıklarda yoğun renk içeren şeylerde ekran gidebiliyor. Otomatik parlaklık kapalı kullanıyorum o yüzden.
Yeni alacağım konusunda çok emin değilim. Gidipte bir telefona iPhone diye 50-80k verecek değilim o paraları vermem için telefonun uçup kaçması lazım. Yüksek bütçede benim için o uçup kaçma kategorisine giren Samsung Z Fold 5 bekleyebilirim. Ya da yine iş görsün yeter dersem Xiaomi'nin orta/üst seviye telefonlarından bir şeyler bakabilirim.