📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411
Galaxy m52

huawei p smart pro 2019 :(

2.5 yıldır Poco X3 Pro 128/6 kullanıyorum çok memnunum hiç sorun çıkarmadı ondan öncede Redmi 8A kullandım onda da sorun yaşamadım Xiaomi beni bu zamana kdr üzmedi o yüzden Xiaomi dewamke
Valla şu Poco x3 pro yu övmeyen kalmadı baya iyimiş zamanında

Realme gt2 pro 13kya kulaklık ile alan tayfadanım

1- Samsung S20 FE'yi son 15 gündür kullanıyorum önceden Redmi Note 9S'im vardı 3 yıla yakın kullanmıştım.
2- Para varsa Iphone alın geçin zamanla değerlenir ama yoksa işinizi görcek bir android alın (Samsung, Xiaomi tercihiniz olsun yazılım açısından)
3- İkisi birbirine benzer aslında zevk ve renk tercih meselesi fakat ileriki zamanlarda telefonum değer kazansın diyorsanız Iphone'dan başka tercih yapamazsınız. Onun dışında kullanım açısından benim tercihim Iphone olurdu.

Oppo a74 var 1.5 yıl falan oldu alalı

1- Samsung S20 FE'yi son 15 gündür kullanıyorum önceden Redmi Note 9S'im vardı 3 yıla yakın kullanmıştım.
2- Para varsa Iphone alın geçin zamanla değerlenir ama yoksa işinizi görcek bir android alın (Samsung, Xiaomi tercihiniz olsun yazılım açısından)
3- İkisi birbirine benzer aslında zevk ve renk tercih meselesi fakat ileriki zamanlarda telefonum değer kazansın diyorsanız Iphone'dan başka tercih yapamazsınız. Onun dışında kullanım açısından benim tercihim Iphone olurdu.
iPhone'ların en büyük derdi şu şarj meselesi. Çabuk bitiyor çünkü batarya kapasitesini düşük tutuyorlar

Ne düşünüyorsun?
Şimdi kullandığımla ilgiliyse telefondan pek bir şey oynamıyorum zaten her türlü ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor, SD 730G/Adreno 618 var. 108MP kamera olayı iyi. Makro, UW vs. de var.

Çentik hizasının tam altında bir çizgi var şuan. O sorun olduğunu gösteriyor. Bazen olmuyor sorunsuz kullanmıştım geçtiğimiz birkaç ay. Şuan parlaklık fulleyince ekran bembeyaz oluyor. Bazen ekran titriyor, titreşimsiz mod daha kötü yapıyor. %70-80 üzeri parlaklıklarda yoğun renk içeren şeylerde ekran gidebiliyor. Otomatik parlaklık kapalı kullanıyorum o yüzden.

Yeni alacağım konusunda çok emin değilim. Gidipte bir telefona iPhone diye 50-80k verecek değilim o paraları vermem için telefonun uçup kaçması lazım. Yüksek bütçede benim için o uçup kaçma kategorisine giren Samsung Z Fold 5 bekleyebilirim. Ya da yine iş görsün yeter dersem Xiaomi'nin orta/üst seviye telefonlarından bir şeyler bakabilirim.

7 aydır falan 14 Pro Max kullanıyorum.

Zamanında olsa mantıklı derdim ama Hem çok zam yedi Hem de YD için kayıt 20k oldu. Bence değmez. Ben 30k civarına getirdim kayıt ile birlikte.

Bence iphone. Herkesin tercihi farklı olabilir tabii.

Telefonun şarjı az gidiyor diyenlere de selam olsun 3 günde bir şarj ediyorum. Ayrıca 7 ay oldu ve hala pil sağlığı %100 Bi ara test etmiştim %80 civarı şarj ile 9 saat ekran süresi vermişti.

iPhone'ların en büyük derdi şu şarj meselesi. Çabuk bitiyor çünkü batarya kapasitesini düşük tutuyorlar
Evet düşük tutuyorlar fakat 14 modellerinde çözmüş gibi duruyorlar bu sorunu. Detaylı incelemedim ama TikTok'ta test görmüştüm S23 ile 14'ün kapışmasıydı galiba Iphone galip çıkmıştı 2-3 saat arayla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,156
Üyeler
184,741
Son üye
dobraraven
Geri