Şuan piyasadaki tek sorunsuz telefon İphone. Alacaksan 13 ü al ve keyfini çıkar.1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu yıl hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?
Alıntıyı görüntüle
Samsung S23?Şuan piyasadaki tek sorunsuz telefon İphone. Alacaksan 13 ü al ve keyfini çıkar.
Valla şu Poco x3 pro yu övmeyen kalmadı baya iyimiş zamanında2.5 yıldır Poco X3 Pro 128/6 kullanıyorum çok memnunum hiç sorun çıkarmadı ondan öncede Redmi 8A kullandım onda da sorun yaşamadım Xiaomi beni bu zamana kdr üzmedi o yüzden Xiaomi dewamke
X3 pro bir başkaydı. Yd alsan bildiğin bedavaya canavar gibi telefon alıyordun zamanında. Şimdi nerdeeeValla şu Poco x3 pro yu övmeyen kalmadı baya iyimiş zamanında
iPhone'ların en büyük derdi şu şarj meselesi. Çabuk bitiyor çünkü batarya kapasitesini düşük tutuyorlar1- Samsung S20 FE'yi son 15 gündür kullanıyorum önceden Redmi Note 9S'im vardı 3 yıla yakın kullanmıştım.
2- Para varsa Iphone alın geçin zamanla değerlenir ama yoksa işinizi görcek bir android alın (Samsung, Xiaomi tercihiniz olsun yazılım açısından)
3- İkisi birbirine benzer aslında zevk ve renk tercih meselesi fakat ileriki zamanlarda telefonum değer kazansın diyorsanız Iphone'dan başka tercih yapamazsınız. Onun dışında kullanım açısından benim tercihim Iphone olurdu.
Şimdi kullandığımla ilgiliyse telefondan pek bir şey oynamıyorum zaten her türlü ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor, SD 730G/Adreno 618 var. 108MP kamera olayı iyi. Makro, UW vs. de var.Ne düşünüyorsun?
Evet düşük tutuyorlar fakat 14 modellerinde çözmüş gibi duruyorlar bu sorunu. Detaylı incelemedim ama TikTok'ta test görmüştüm S23 ile 14'ün kapışmasıydı galiba Iphone galip çıkmıştı 2-3 saat arayla.iPhone'ların en büyük derdi şu şarj meselesi. Çabuk bitiyor çünkü batarya kapasitesini düşük tutuyorlar