Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Xiaomi mi note 10 lite 128gb 6g ram 2 sene oldu hala çok yeterli

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Eylül 2020 yılından beri İphone Se 2020 kullanıyorum. Şimdiye kadarki tek sıkıntısı bataryanın düşük olması. Onu da geçen ay çakma ile değiştirdim. Değiştircek olsam tekrar iphone alırım. Benim için daha mantıklı geliyor.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Oneplus 9 kullanıyorum Mart sonu 6500'e almıştım aldığım fiyata göre memnunum

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Sana bir şey sormak istiyorum şimdi telefon ekranı kapalı iken ekrana bir kere dokunduğunda always on display ekranı açılıyor ya çıkan ekranda aşağıda gözüken ne kadar şarj kaldığı bilgisi onun tam üstündeki saate göre çok çok az fark ile geç geliyor mu ? Bu durumu farketmek için dikkatli bakman gerekiyor. Sormanın nedeni bugün dikkatimi çekti kafama takıldı çünkü always on display ekranını açtığım zaman çok çok az fark ile geliyordu.
1 seferlik bir baktım sorun gözükmedi ama benim always on display hep açık sadece dokununca açılma gibi bir ayarım yok. Fakat merak etme zaten şarjın dolma süresi, bitimine kalan süresi bunlar net değerler değil bazen oynayabiliyor.

yaman..k

80+ Silver
emektar samsung a10

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
1 seferlik bir baktım sorun gözükmedi ama benim always on display hep açık sadece dokununca açılma gibi bir ayarım yok. Fakat merak etme zaten şarjın dolma süresi, bitimine kalan süresi bunlar net değerler değil bazen oynayabiliyor.
Şarj dolma süresi değil şarja takılı değilken gözüken batarya simgesi neyse çok önemli değil de kafama takıldı sadece

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,247
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1- Honor 7 kullanıyorum. 3-4 ay önce 250TL'ye almıştım sadece bankacılık uygulamaları için kullanıyorum ama onda bile yetersiz işlem yapana kadar biraz sinir ediyor, önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa yeni telefon alacağım.
2- Telefon piyasasına hakim değilim ama en iyi seçenek yurtdışı kırdırılabilen telefonlar gibi duruyor.
3- İphone'lar bu kadar zamlı iken iş dışında günlük kullanım amaçlı için fazla tuzlu, Samsung hem fiyat olarak daha ucuz hemde F/P modelleri de mevcut bu yüzden Samsung.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
13.000 TL'ye a54 256gb aldım 3 ay oldu çok memnunum

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
YILDIRIM
Askerden 1.5 ay önce geldim askerlik boyunca note 11 pro kullanıyordum kamera ve video performansı hoşuma gitmediği için honor 70 aldım 2 hafta önce. Tasarımı olsun kamerası olsun çok hoşuma gitti şuan için yazılımsal bir hatada görmedim memnunum.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
açık açık düşük ışıklı mekanda
İphone 15 ile karşılaştırmak daha iyi olacaktır çünkü iphone her zaman gelişmeyi 1 sene önceden takip eder. Androidde tutan özellikleri kopyalar.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
İphone 15 ile karşılaştırmak daha iyi olacaktır çünkü iphone her zaman gelişmeyi 1 sene önceden takip eder. Androidde tutan özellikleri kopyalar.
15 çıktığında rakibi gelecek olan s24 serisi olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

geriden takip etmelik bir durum yok fiyata ve son nesile göre karşılaştırıyoruz şuan telefon alacak biri geriden geliyor diye 1 sene beklemesi saçma olacaktır düşündüğünüzde

soul

80+ Silver
2-3 aydır Xiaomi redmi Note 10 pro 8/128 kullanıyorum . Fazlasıyla memnunum . Öncesinde ace 2 , gm8 , j3 , ip7+ ve s10+ kullandım . J3 dışında hepsinden memnundum ama s serisi Samsung kullanınca işte telefon buymuş demiştim .
Sana bir sorum olacak.
Bende note 10 pro kullanıyorum ve miui 14 e yükselttiğimden beri telefonda çökme donma olmaya başladı. Öncesinde süper bir cihazdı şimdi boka sarmaya başladı ara ara delirtiyor beni.
Sende böyle sorunlar var mı ?

Top Bottom