1 seferlik bir baktım sorun gözükmedi ama benim always on display hep açık sadece dokununca açılma gibi bir ayarım yok. Fakat merak etme zaten şarjın dolma süresi, bitimine kalan süresi bunlar net değerler değil bazen oynayabiliyor.Sana bir şey sormak istiyorum şimdi telefon ekranı kapalı iken ekrana bir kere dokunduğunda always on display ekranı açılıyor ya çıkan ekranda aşağıda gözüken ne kadar şarj kaldığı bilgisi onun tam üstündeki saate göre çok çok az fark ile geç geliyor mu ? Bu durumu farketmek için dikkatli bakman gerekiyor. Sormanın nedeni bugün dikkatimi çekti kafama takıldı çünkü always on display ekranını açtığım zaman çok çok az fark ile geliyordu.
Şarj dolma süresi değil şarja takılı değilken gözüken batarya simgesi neyse çok önemli değil de kafama takıldı sadece1 seferlik bir baktım sorun gözükmedi ama benim always on display hep açık sadece dokununca açılma gibi bir ayarım yok. Fakat merak etme zaten şarjın dolma süresi, bitimine kalan süresi bunlar net değerler değil bazen oynayabiliyor.
İphone 15 ile karşılaştırmak daha iyi olacaktır çünkü iphone her zaman gelişmeyi 1 sene önceden takip eder. Androidde tutan özellikleri kopyalar.açık açık düşük ışıklı mekanda
15 çıktığında rakibi gelecek olan s24 serisi olacaktırİphone 15 ile karşılaştırmak daha iyi olacaktır çünkü iphone her zaman gelişmeyi 1 sene önceden takip eder. Androidde tutan özellikleri kopyalar.
geriden takip etmelik bir durum yok fiyata ve son nesile göre karşılaştırıyoruz şuan telefon alacak biri geriden geliyor diye 1 sene beklemesi saçma olacaktır düşündüğünüzdeİphone 15 ile karşılaştırmak daha iyi olacaktır çünkü iphone her zaman gelişmeyi 1 sene önceden takip eder. Androidde tutan özellikleri kopyalar.
Sana bir sorum olacak.2-3 aydır Xiaomi redmi Note 10 pro 8/128 kullanıyorum . Fazlasıyla memnunum . Öncesinde ace 2 , gm8 , j3 , ip7+ ve s10+ kullandım . J3 dışında hepsinden memnundum ama s serisi Samsung kullanınca işte telefon buymuş demiştim .
hocam apex pubg wr gibi zor oyunlar oynadım zamanında ilk iyidi ama sonra tökezledi vallabende aynı telefonu 2 senedir kullanıyorum geçmiş olsun.