Neler Yeni

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• iPhone

Oylar: 112 27.3%
  • Samsung

Oylar: 111 27.0%
  • Xiaomi

Oylar: 128 31.1%
  • Huawei

Oylar: 22 5.4%
  • Realme

Oylar: 12 2.9%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 26 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    411

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
ortalama 3 4 aylık bir fark var arada
yeni yıl ile birlikte yeni nesil işlemciler tanıtılıyor. O yüzden nesil olarak 1 yıl ilerde oluyor
şuanki telefon piyasasında samsung solladı geçti
çünkü ucuz ürün satıyorlar. Ayrıca piyasayı sollayan her zmana xiaomi ve İphone
Samsung eskisi kadar değerli değil. S22 fiyatına bakarak değer kaybını, kullanıcıların cihazı istemediğini görebilirsiniz.
e yinede belirttiğim gibi s24 ultranın 15 pro maxı katlayacağını düşünüyorum
Bence s24 vaatler ile çıkıp yarısını yapamayacak. İphone ise az ve öz çıkacak hepsini yapacak.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl?
2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı?
3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?

Alıntıyı görüntüle
37970-huawei-p40-lite-cift-4g-jny-lx1-128gb-6gb-ram-uluslararas-sueruem-sakura-pembe.jpg

gayet memnunum ama param olsa belki iphone 12 13 falan alırım yeni modellerin kameraları iyi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
S23-> 1 ay

Cihazı birkaç aydır almayı düşünüyordum ve zam gelecek diye çok korkuyordum. Şansıma alana kadar fiyatı ucuz kaldı, iPhone SE 2 den geçtim çağ atladım resmen, umarım 4-5 sene daha bu hızla devam eder sorun çıkarmaz 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
s23 dün aldım

Makca42

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mehmet Akca
İPhone 12 Mini ile yola devam.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Samsung Galaxy S20 FE kullanıyorum. İlk 2021 Temmuz ayında satın aldım Exynoss modeliydi 4881 TL'ye satın almıştım ana kamera tozlu çıktı ve üzerinde kıl vardı (lensin üstünde) değişim istedim stoklara Snapdragon modeli geldiği için iade oldu daha sonra alamadım. Kasım 2021'de tekrar aldım bu sefer Sd modeliydi onun da ekranı bozuk çıktı değişim oldu 3. S20 FE'm ile devam ediyorum. Performansından gayet memnunum çok akıcı tatmin edici bir cihaz. İlk aldığımdan çok daha iyi durumda şuan güncellemeler ile. Alırken isteğim kamera, ekran ve işlemciydi. O sıra iP11 ile çok karşılaştırılıyordu çoğu kısımda özellik olarak daha üstündü ki benim de Apple düşmanlığım var (İlk telefonum iP5 7. Sınıfta hediye gelmişti). Kullanımı kısıtlı olduğu için Samsung aldım ve hala taş gibi çok iyi kamerası var performans desen hala çok iyi. DJI OM5 ile birlikte kullanıyorum Pro Video ile geceleri mükemmel videolar çıkarıyor. Şuan telefon alacak olsam gözüm kapalı S23 alırdım. S23 Ultra da çok güzel telefon ama son zamlardan sonra bilemiyorum S22 Ultra 2.el alınabilir. Tek sorunum pil optimizasyonu ve ön kamera. 3 4 saat ekran süresi alabiliyorum ve ön kamera yazılımı berbat. 4k60fps video çekimi yaparken fotoğraf çekiyorum normal fotoğraftan çok daha iyi çıkıyor.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
2018 den beri redmi note 8 kullanıyorum ilk yıllarda çok iyidi 2 yıl sonra uygulama ve oyunlarda ciddi yavaşlama başladı şuan çok ciddi kullanım sağlamadığım için telefonda idare ediyor ama mantıklı bir fırsat görsem değiştirmeyi düşünürüm.
Başta cidden iyiydi sonra müzik uygulamasına girerken bile reklam vermeye başladı xiaomi şey dedi her halde eskidi bu bas reklamı bu enayilere :dd işte ekim kasım a kadar çalışıp iphone alacaz baba

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Paranız varsa iPhone 14 Pro Max ama bu zamlarla almak mantıksız olur onun dışında efsane bir cihaz

Top Bottom