rafa gomez
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Rusya polonya ya gircekDil ve iş sıkıntı değilse polonya veya isveç derdim
Rusya polonya ya gircekDil ve iş sıkıntı değilse polonya veya isveç derdim
askeri ve siyasi olarak özgürmüsünüz ? hahaAzerbaycan.
Şuanda bizden iyi bir ülke bulunamaz.
Askeri ve Siyasi olarak kendi sözümüzü söylüyoruz. Petrolümüz var, iş imkanı fazlaca var tabii çalışmak isteyene, Polisimiz disiplinli.
Adliyemiz o kadar kötü değil, tecavüzçüler içeride çürüyor hatta dünyaları cehennem. Bu kadarı bile yeter.
Türkiyeye bakıyorum çocuk tecavüzçüleri elini kolunu sallayarak mahkemeden çıkıyor ananın babanın çocuğun haline ağlayan yok. Neyse çok konuştum.
Siyasi özgürlük olarak herhangi ittifakın uzvu değiliz. Yeri geldiğinde Avrupaya yeri geldiğinde Amerikaya Yeri geldiğinde Rusyaya karşı sert konuşabiliyoruz tekliflerini geri çevire veya talepte bulunabiliyoruz.askeri ve siyasi olarak özgürmüsünüz ? haha
aynen sizi yöneten adamı siz seçmediniz bile o da kendini yöneteni seçmiyorSiyasi özgürlük olarak herhangi ittifakın uzvu değiliz. Yeri geldiğinde Avrupaya yeri geldiğinde Amerikaya Yeri geldiğinde Rusyaya karşı sert konuşabiliyoruz tekliflerini geri çevire veya talepte bulunabiliyoruz.
Askeri olarak Amerikanın Nato veya Rusyanın oluşturduğu KTMT ye katılmamışız.
Eee?
Siz seçtiniz de ne oldu?aynen sizi yöneten adamı siz seçmediniz bile o da kendini yöneteni seçmiyor
sidik yarışına giriyorsun benim yaşım oy vermeye yetmiyordu bile bu 1Siz seçtiniz de ne oldu?![]()
Ne yarışı anlamadım.sidik yarışına giriyorsun benim yaşım oy vermeye yetmiyordu bile bu 1
2. si sizinkinin yaptığı gibi bizimki de hile yaptı
Abi bu tarz sığ insanlarla uğraşmak yerine engellemek daha iyi bir fikir olabiliyor. En azından kafa rahat oluyor.Ne yarışı anlamadım.
Oy versen bile tüm ülkelerin başkanları zaten yıllar yıllar önce seçiliyor kim değiştirebilir ki? senin oyun mu değiştiricek?
Oy vermekle bir şey değiştirilseydi oylama gibi gelenek ortadan kaldırılırdı emin ol.
Sisteme biraz uzaktan bak derim. Hileyi bizimkiler yapmıyor zaten bu hile değildir gelenektir. Neyse ben anlatsam neye yarar
Abi azerbaycanda ekonomi iyi mi?? Türkiyeden farkı yok diye biliyorum sadece biraz daha iyi diyorlardıYa abi binalarınızı söyleme, deprem zamanı videolara baktım o ne sanki komple tuğla ile yapılmış bina, beton incecik kağıt gibi.
Eskini demiyorum eskiden zaten bizde 2 taş dikiliyordu evler. Yani 25 + 25 santim taşlarla
Şimdi bile Gel bizim yeni dikilen binalara bak betonu en az 50santim var yani 2 taş mantığını koruyarak bina inşa ediyoruz baya sağlam. hani. Ara duvarıda 25 santim taşlarla örüyoruz mesela banyo felan olunca artık tuğla ile ayırıyorlar.
1 Dolar bizim parayla 1.70Abi azerbaycanda ekonomi iyi mi?? Türkiyeden farkı yok diye biliyorum sadece biraz daha iyi diyorlardı
Cevap vermeyip engellesem zaten kendini haklı görür.Norveç'teki Türk tırcı abi olmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi bu tarz sığ insanlarla uğraşmak yerine engellemek daha iyi bir fikir olabiliyor. En azından kafa rahat oluyor.