Neler Yeni

HANGİ VİRÜS KORUMA PROGRAMINI KULLANMALIYIM ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
Şu an bilgisayarda McAfee var ama deneme süresi dolmuş sizce başka bir programa geçmeli miyim ? yoksa kalmalıyım kalırsam da şunu almayı planlıyorum bu

Şahsi fikrim, bilinçli kullanıcıysan AV kullanma bile. Çünkü ne yaptığıni bilen biriysen AV tamamen para tuzağı ve Sistem kaynak sömürücüsü.
Windows'un kendi Antivirüs Tabanı var zaten, tamam onlar kadar iyi değil tabi ama Standart bir kullanıcı için gayet yeterli.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Şu an bilgisayarda McAfee var ama deneme süresi dolmuş sizce başka bir programa geçmeli miyim ? yoksa kalmalıyım kalırsam da şunu almayı planlıyorum bu
Virüs programlarının şu güne kadar hiç işe yaradığını görmedim bomboş hepsi , örneğin rat ( trojan) yiyorsun yedikten sonra haberin oluyor tüm bilgilerin karşıya geçiyor çoktan hiçbir etkisi yok virüs programlarının.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs programlarının şu güne kadar hiç işe yaradığını görmedim bomboş hepsi , örneğin rat ( trojan) yiyorsun yedikten sonra haberin oluyor tüm bilgilerin karşıya geçiyor çoktan hiçbir etkisi yok virüs programlarının.
hmm anladım mcafee uygulamasını kaldırım mi yoksa kalsın mı öyle 1-1.5 gblık yer kaplıyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
hmm anladım mcafee uygulamasını kaldırım mi yoksa kalsın mı öyle 1-1.5 gblık yer kaplıyor
Kaldırın hocam gereksiz.
Windows defender var zaten de windowsta oda pek bir işe yaramıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Bişey kullanmana gerek yok Windows Defender yeterli ha bana yetmez saçma sapan sitelerede giriyorum ne indirdiğim belli değil bilgisayara diyorsan AVG güzeldir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri