Neler Yeni

Hangi windows anahtarı alınmalı

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Emirhan
Ben Home'dan tarafım, Pro sürümünde artı olarak kullanmayacağın bir çok uygulama ve hizmet bulunuyor, boşuna sistemi işgal etmesin.

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Home'dan tarafım, Pro sürümünde artı olarak kullanmayacağın bir çok uygulamalar ve hizmetler bulunuyor, boşuna sistemi işgal etmesin.
arada neden 2 kat fiyat farkı var peki

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Emirhan
arada neden 2 kat fiyat farkı var peki
Tamamen satıcı kaynaklı, geçenlerde 8-10 TL'ye bile satan vardı, biraz daha araştırma şansın olursa 50-100 TL'ye de bulabilirsin.

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen satıcı kaynaklı, geçenlerde 8-10 TL'ye bile satan vardı, biraz daha araştırma şansın olursa 50-100 TL'ye de bulabilirsin.
saglam lisans güvenilir diye duydum ama bilmiyorum arada özellik bakımından cok fark yok gibi

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Emirhan
saglam lisans güvenilir diye duydum ama bilmiyorum arada özellik bakımından cok fark yok gibi
Genel olarak zaten Windows key satanlarda sıkıntılı pek bir satıcıya rastlamadım. Aşırı aşırı fark yok zaten, illa oradan alacağım diyorsan Pro daha mantıklı.

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer
Genel olarak zaten Windows key satanlarda sıkıntılı pek bir satıcıya rastlamadım. Aşırı aşırı fark yok zaten, illa oradan alacağım diyorsan Pro daha mantıklı.
pro almak bilgisayarı yavaşlatırmı home ye göre

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Emirhan
pro almak bilgisayarı yavaşlatırmı home ye göre
Sistemin kötüyse evet ama güncel bir sisteme sahipsen çok da sıkıntı olmaz, fazla dert etmene gerek yok, ucuzu al gitsin.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
yolcu arslan
windows anahtarı alıcam ama hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Windows 11 Pro Lisans Key

Windows 11 Home Lisans Key

Şöyle 2 anahtar var ikiside retail key hangisi daha iyi olur

hepsilisns gibi yerlerede bak bende sağlamlisanstan ye aldım geçen sene sınırsız kullnım olanı aldım oem. 250tl
Ev sürümü oyun ve normal kullnıcıları içindir daha hızlıdır.
Proda applocker bitlocker gibi ek uygulamalar olduğundan daha fazla kaynak tüketir. Hangisi uyarsa onu al.

Top Bottom