Hangisi tercih edilir?

Reaksiyon skoru
79
Bütçe
5000
Kablolu mouse ve klavyeden yoruldum ve 5-7klık bütçemle kablosuzlara geçmek istiyorum. Hangisi daha mantıklı?

sizce wraithten darmoshark k8 + VXE R1 Pro Max mi almak daha mantıklı yoksa connectgameden Ek75 RT + A950 Pro mu?

Kablolu mouse ve klavyeden yoruldum ve 5-7klık bütçemle kablosuzlara geçmek istiyorum. Hangisi daha mantıklı?

sizce wraithten darmoshark k8 + VXE R1 Pro Max mi almak daha mantıklı yoksa connectgameden Ek75 RT + A950 Pro mu?
connectgameden alınmaz hocam wraitten k8 ve vxe r1 pro alabilirsiniz max sadece 500mha olduğu için pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı çıkaracaksanız atk blazing sky x1 pro alabilirsiniz

connectgameden alınmaz hocam wraitten k8 ve vxe r1 pro alabilirsiniz max sadece 500mha olduğu için pahalı
Hocam teşekkürler. Connectgame ile ilgili baya kötü yorum okudum ve soğuttu beni. Wraithten alternatif kablosuz klavye tavsiyeniz olursa yazabilir misiniz? Hazır almışken daha uzun pil süresi olanı almak daha mantıklı geldi bana. Bu yüzden pro maxe yöneldim

klavyede çok farketmez hocam ama mouseda uzun şarj süresi istiyorsanız x1 pro max alabilirsinz 3200e

Geri