Öneri Hangisini almalıyım ?

PffPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Yoksa mi band 6 mı alayım ?
Geniş olması ve özellikleriyle öne çıkıyor üstelik internette de videoları görünce buna da aklım gitmeye başladı . Alsam pişman olur muyum ? İlerde sıkıntı çıkarır mı ?

Geniş olması ve özellikleriyle öne çıkıyor üstelik internette de videoları görünce buna da aklım gitmeye başladı . Alsam pişman olur muyum ? İlerde sıkıntı çıkarır mı ?
mi band 6 kullandım bundan iyidir.

Çin markası mı bu ilk defa görüyorum
Apple watch çakması gibi düşün . Smart watch markası . Akıllı saatin ingilizce karşılığı şeklinde bir markası var :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mi band 6 kullandım bundan iyidir.

Mi Band 6 daha iyi olur gibi.
Tahmin etmiştim . Fakat geçen ben bu ürünü iade yolladım. şarj olmuyordu açılmıyordu bozuktu . Tekrar yaşar mıyım aynı problemi ?

Mi band almanı tavsiye ederim çakma bir akıllı saatten daha işlevsel olur. Ayrıca Mi band 4 kullandım uzun süre çok sağlam camları aşırı kaliteli.

Mi Band 6 aldım tekrardan . Bir öncesi sorunlu gelmişti ve iade etmiştim . Umarım tekrar sorunla karşılaşmam . Farklı plartform ve satıcıdan 419 tl ile bir fiyattan aldım .

mi band 6

Mi band 6 bence

Mi band 6 aldım . Önceden almıştım fakat iade etmiştim bozuk olduğu için bunu da etmem umarım

Geri